Güldür Güldür'ün Kudret'i Ünal Yeter'in yeni filmi Gizemli Ada Mençuna sete çıktı

Güldür Güldür'deki Kudret rolüyle ekranda yer alan ünlü oyuncu Ünal Yeter, çocuk filmi Gizemli Ada Mençuna ile senarist yanını da göstermeye hazırlanıyor. Şahin Irmak ve Sinan Çalışkanoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Gizemli Ada Mençuna filmi için sete çıkıldı.

Şimdilerde Güldür Güldür adlı tiyatro programında Kudret karakteri ile sahne alan Ünal Yeter, çocuk filmi Gizemli Ada Mençuna'nın senaryosunu yazdı. Kadrosunda YouTube fenomenlerinden Oyuncak Oynuyorum kanalı sunucuları Öykü ve Masal ile birlikte Şahin Irmak ve Sinan Çalışkanoğlu'nun yer aldıkları Gizemli Ada Mençuna, İstanbul Şile'de sete çıktı.

Filmde; dijital oyun tasarımcılığı yapan Doruk Atasoy'un, oyunların bağımlılık yaptığı eleştirilerine karşı gelmek amacıyla çocukların hayatı oyun oynayarak öğrendiklerini kanıtlamak için yaptığı duyuru ve seçilen 10 şanslı çocukla birlikte yeni oyununu tasarlama süreci anlatılıyor. Tek fark, çocukların oyunu telefonda ya da bilgisayarda değil gerçek hayatın içerisinde deneyimleyecek olmalarıdır.