Görmeye hazır mısınız? ''Bird Box Barcelona'' filminden yeni fragman geldi

2018'de Josh Malerman'ın bilim kurgu ve gizem türündeki romanından uyarlanan hikâyenin devam macerası geliyor! “Bird Box Barcelona'' için yeni bir fragman paylaşıldı.

Netflix'in bilim kurgu ve gizem türündeki "Bird Box Barcelona" filminden yepyeni bir fragman yayınlandı.


2018 yapımı orijinal "Bird Box" filminde Sandra Bullock, insanların baktıklarında kendilerini öldürmelerine neden olan gizemli yaratıklarla dolu kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalan Malorie Hayes rolündeydi. "Bird Box Barcelona"da ise Mario Casas, ilk filmde yer alan yaratıklar da dahil olmak üzere Barselona'da çeşitli tehditler ve zorluklarla karşı karşıya kalan Sebastian rolüne hayat veriyor. Fragmanda yer alan "Bu yaratıklar değişiyorlar" cümlesi, Sebastian'ın Barselona'da yüzleşmek zorunda kalacağı çok fazla bilinmeyen tehditlere işaret ediyor.

Dünya çapında büyük ilgi gören Bird Box'ın yapımcılarının imzasını taşıyan "Bird Box Barcelona", gizemli bir gücün dünya topluluğu ile buluşmasının ardından Sebastian'ın, Barselona'nın ıssız sokaklarında hayatta kalma serüvenini takip ediyor. Gizemli bir varlığın dünya nüfusunu yok edip onu gözlemleyenlerin canına kıymasının ardından Sebastián ve kızını, Barselona'da çok daha korkunç şeyler bekliyor...

Filmin oyuncu kadrosunda; Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva Hernández, Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner ve Leonardo Sbaraglia gibi oyuncular yer alıyor. "Bird Box Barcelona"nın yönetmen koltuğunda ise Barselona'lı David ve Àlex Pastor kardeşler var. Film, 14 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak.

Nostaljiyi keşfeden en iyi 5 film

Haziran ayında izlenecek en iyi 10 film

Haziran ayında izlenecek en iyi 10 yabancı dizi