''Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma'' filmi için ilk incelemelerin çoğu olumlu

''Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma'' (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) Rotten Tomatoes'da mükemmele yakın skorla başlıyor! Film için ilk eleştirilerin ezici çoğunluğu olumlu...

Tom Cruise başrollü, "Görevimiz Tehlike 7" (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) için ilk incelemeler, filmin aksiyon sahnelerine büyük övgüler yağdırıyor.

Yeni aksiyon devam oyunu "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" (Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma), eleştirmenler tarafından çok beğenildi. Film, mükemmele yakın bir skorla gösterime girdi. Bazı incelemeler, devam filmine özellikle yüksek övgü verdi, hatta bazıları bunun serinin en iyi bölümü olabileceğini söyledi.

Tom Cruise'un yedinci tehlikeli görevi, yüksek teknoloji ile düşük teknolojinin, ultra modern ve meydan okurcasına gelenekselin alışılmadık bir karışımı. Cruise ve McQuarrie, 1950'lerin ve 1960'ların göz alıcı Avrupa suç kaprislerine sofistike bir saygı duruşunda bulunuyor. (Nicholas Barber, BBC)
Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm, serideki bugüne kadarki en iyi film ve yılın en iyi filmlerinden biri. (Danielle Solzman, Solzy the Movies)
İmkansız bir şekilde, Cruise kendini aşmaya devam ediyor! McQuarrie'nin yardımıyla, bu çok iyi bir serideki en iyi giriş. Film baştan sona heyecan verici ve hem zamansız hem de oldukça modern olmayı başarıyor. (Grace Randolph, Beyond the Trailer)
Yazın tartışmasız gişe rekorları kıran film etkinliği! Tom Cruise, ağzı açık bırakan bir gösteri, nabzı hızlandıran aksiyon ve birçok şeyle dolu bir başka aksiyon başyapıtı sunuyor. (Rohan Patel, ComicBookMovie.com)

"Görevimiz Tehlike 7" (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One), 12 Temmuz 2023'te sinemalarda gösterime girecek.

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

"Barbie"den "Oppenheimer"a, temmuz ayında izlenecek en iyi filmler