''Gölge ve Kemik'' (Shadow And Bone) dizisi 2. sezon tarihini ve ilk bakış görüntülerini aldı

Eric Heisserer tarafından Netflix için geliştirilen ve 23 Nisan 2021'de prömiyeri yapılan fantastik dizi ''Gölge ve Kemik'' (Shadow And Bone) için 2. sezon tarihi açıklandı.

Netflix'in fantastik dizisi "Gölge ve Kemik"in (Shadow And Bone) 2. sezonu 16 Mart'ta başlayacak. Diziden ayrıca en yeni görüntüler de geldi...

Ve işte 2. sezonun resmi özeti: Alina Starkov kaçıyor. Bazıları için bir umut ışığı ve diğerleri için şüpheli bir hain olarak, Gölge Kıvrımı'nı yıkmaya ve Ravka'yı yıkımdan kurtarmaya kararlı. Ama General Kirigan başladığı işi bitirmek için geri döndü.

Görünüşte yok edilemez gölge canavarlardan ve yeni Grisha askerlerinden oluşan korkunç yeni bir ordu tarafından desteklenen Kirigan, her zamankinden daha tehlikeli. Alina ve Mal, ona karşı savaşma şansına sahip olmak için kendi güçlü yeni müttefiklerini bir araya getirir ve güçlerini artıracak iki yaratığı bulmak için kıtaları kapsayan bir yolculuğa başlar. Ketterdam'a döndüklerinde Kargalar, eski rakipleriyle ve hatta sadece Fıçı'daki yerlerini değil, yaşamlarını da tehdit eden daha eski kinlerle mücadele ederken yeni ittifaklar kurmalıdır.

1. sezonu 8 bölümden oluşan "Gölge ve Kemik" (Shadow And Bone) dizisinin 2. sezonu 16 Mart 2023'te Netflix'te olacak.