Gerilim ve gizem dolu bir roman uyarlaması olan ''Where the Crawdads Singboy''dan yeni fragman geldi

Delia Owens'ın aynı isimli çok satan romanından uyarlanan ''Where the Crawdads Sing'', Kya isimli genç bir kadının cinayet zanlısı olarak gösterildiği gerilim dolu bir hikayeyi anlatıyor. Genç yıldız Daisy Edgar-Jones'u başrolde izleyeceğimiz ''Where the Crawdads Sing'' filminden bir fragman daha geldi.

"Normal People" dizisiyle dikkatleri üzerine çeken, ardından "Fresh" ve Under the Banner of Heaven" gibi pek çok projeye dahil olan Daisy Edgar-Jones, bu kez "Where the Crawdads Singboy" ile göz dolduracak. Yeni yayınlanan fragman da bu iddiamızı doğruluyor.

Barkley Cove kasaba halkı tarafından "Bataklık Kızı" olarak bilinen Kya Clark, gizemli ve vahşidir. Ailesi tarafından terk edilmiş, 50'lerde güneyin bataklıklarında büyüyen genç bir kızın olgunlaşma hikayesinin takip edildiği filmde, kasabanın en iyi adamı ölü bulunduğunda ve açıklanamaz bir şekilde Kya ile bağlantılı olduğunda, Kya baş şüpheli ilan edilir.

Olivia Newman'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin kadrosunda Edgar-Jones ile beraber Harris Dickinson, David Strathairn, Garret Dillahunt, Taylor John Smith, Erid Ladin, Michael Hyatt, Ahna O'Reilly, Charlie Talbert ve Billy Slaughter gibi oyuncular da yer alıyor.

"Where the Crawdads Sing"in vizyon tarihi daha önce 24 Temmuz olarak açıklanmıştı. Yayınlanan fragmanla beraber filmin gösteriminin neredeyse 1 ay erteleneceği ve 26 Ağustos'ta izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.

Bilim kurgu aksiyon filmi "Spiderhead" konusu ve yıldızlarıyla heyecanlandırdı

"The Private Lives of Pippa Lee" (Pippa Lee'nin Özel Yaşamı): Sade, şık ve çok katmanlı bir film

Sizi her şeyden uzaklaştıracak ve ruhunuza iyi gelecek "Merkür Retrosu"na karşı 10 film