Gerilim filmi ''Fresh'' (Taze), Z kuşağı için eğlenceli başlayıp dehşete düşüren bir flört hikayesi!

Prömiyerini 2022 Sundance Film Festivali'nde yapan ''Fresh'' (Taze) filmi çok konuşuldu. Çarpık ve sıra dışı senaryoya sahip bu ilk film, dijital flört uygulamalarının sonuçlarından en kötü olanını seçip servis ediyor. Bu karanlık, sapkın ve midenize eziyet eden film, sonuna kadar sizi koltuğunuza çiviliyor.

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

"Fresh" (Taze) Sundance Film Festivali'nde ilk gösterildiği tarihten itibaren seyirciyi ikiye böldü. Romantik komedi unsurlarıyla başlayıp beden gerilimine evrilen film, iki başarılı genç oyuncunun da katkısıyla, şans verilmesi gereken bir ilk filme dönüşüyor.

"Normal People" dizisinin yıldızı Daisy Edgar-Jones, dijital flört uygulamalarının sıkıcı sonuçlarından bıkmış yirmili yaşlarındaki Noa rolünde. Bir flört uygulaması aracılığıyla özel biriyle tanışmayı umuyor Noa ama tam yalnızlığına razı gelecekken markette karşılaşıyor Steve ile (Sebastian Stan). İlk randevuda mükemmel bir uyum vardır ve dehşetli bir kusursuzluk! Aşktan başı dönen Noa, doktor Steve'in bir hafta sonu kaçamağı davetini kabul eder, ancak yeni sevgilisinin bazı olağandışı iştahları vardır.

"Fresh" (Taze), vücutların metalaştırılması ve kadınların karşılaştığı tehlikeler hakkında etkileyici bir gerilim filmi. Göz alıcı ve mükemmel bir filmden söz etmiyoruz elbette, oldukça tahmin edilebilir bir hikaye ama her seferinde heyecanlandırmayı başarıyor. Yönetmen Mimi Cave'in ilk uzun metrajlı filmi, Lauryn Kahn'ın cesur kalemi ile birleşmiş, Daisy Edgar-Jones ile Sebastian Stan koltuğa mıhlayan bir oyunculuk sergilemiş ve hakiki kaygılar üretmiş!

Mart ayında izlenecek iddialı 5 yeni dizi

Bir okul saldırısı sonrasını anlatan "The Fallout" gerçek ve cesur bir gençlik filmi

Kıyafetleriyle çok konuşulan, modaya yön veren en şık ünlüler ve filmler...