Aksiyon, gerilim, komedi, suç! Listenize eklemeniz gereken 7 yeni dizi

Dizi dünyasından yeni haberler var. Oscar Isaac, Marvel'ın süper kahramanı olurken, Gary Oldman ve Kristin Scott Thomas, MI5 serserilerinden oluşan rengarenk bir grup hakkında yeni bir casus gerilim dizisiyle geliyor. Kara komedi ''Hacks'' ve destansı bir öykü vadeden ''Pachinko'' listenize eklemeniz gereken yapımlar...

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Mart ayının sonlarında platformlarda yer alan ve Nisan'da yayınlanacak olan yeni diziler var ve asla gözden kaçmaması gerekiyor. İşte, "Moon Knight"tan "Slow Horses"e, "Pachinko"dan "Hacks"e listenize eklemeniz gereken en iyi diziler ve konuları.

Slow Horses (Apple TV+, 1 Nisan Cuma)

Mick Herron'un aynı adlı 2010 romanından uyarlanan bu altı bölümlük gerilim dizisi, kariyerlerini sonlandıran MI5'in çöplük departmanında görev yapan ajanları takip ediyor. Başlarında ise zeki ama huysuz ve kötü şöhretli Jackson Lamb var. Usta oyuncu Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Olivia Cooke ve Jonathan Pryce başrolde!

Hacks (Amazon Prime Video, 1 Nisan Cuma)

Başrolünde Jean Smart'ın yer aldığı Hacks, zeki ve gerçekten komik. Genç bir yazarla çalışmaya zorlanan manipülatif bir efsaneyi konu alan bu kara komedi-dramada; işe ihtiyacı olan 2 kişi hakkında heyecan verici bir hikaye izleyeceksiniz.

Moon Knight (Disney+, 30 Mart Çarşamba)

Marvel'in renkli kahramanını izleyeceğimiz dizide Oscar Isaac, birçok farklılığa sahip, suçla savaşan bir süper kahraman olan Marc Spector rolünde. Marc'ın dissosiyatif kimlik bozukluğu var ve hayatını neredeyse sürekli bir kafa karışıklığı ve sıkıntı içinde yaşıyor. Baş döndürücü bir psikolojik gerilim dizisi geliyor!

Trust No One: The Hunt for the Crypto King (Netflix, 30 Mart Çarşamba)

Kanada'nın en büyük kripto borsası olan QuadrigaCX'in kurucusu Gerry Cotten, 2018'de Hindistan'da seyahat ederken öldü. Arkasında 190 milyon dolarlık yatırımın yattığı şirketin şifrelerini de beraberinde mezara götürdü. Bir grup yatırımcı, Cotten'in şüpheli ölümünü ve onlardan çaldığını düşündükleri kayıp 250 milyon doların peşinde!

Pachinko (Apple TV+, Yayında)

Japonya'ya taşınan Koreli bir ailenin dört nesli hakkında göz kamaştırıcı bir dizi "Pachinko." Hikaye, 1915'te, Kore'nin Japon işgali altında olduğu fakir bir balıkçı köyünde başlıyor ve 1989'da Tokyo ve New York'ta yüksek finansın cilalı dünyasına kadar gidiyor. Ünlü yönetmen Koganada'nın ilk 3 bölümünü yönettiği dizi, zaman değiştiren anlatının zarafeti ve şaşırtıcı görsel güzelliği ile adından söz ettiriyor.

Thermae Romae Novae (Netflix, Yayında)

Hamam mimarisi hakkında manga tarzı, zaman yolculuğu yapan bir animasyon komedi-dram "Thermae Romae Novae." Eski Roma'da lüks bir hamam inşa etmekle görevlendirilen Lucius, zaman içinde Japon hamamlarını öğrenir ve kendini günümüz Japonya'sında bulur. Dizi, Mari Yamazaki'nin orijinal çizgi romanlarından uyarlandı.

Servant of the People (Netflix, Yayında)

Netflix, Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski'yi, bir öğretmen olarak oynadığı bu komedi hicivini yeniden platforma koydu. "Halkın Hizmetkarı", otuzlu yaşlarında beklenmedik bir şekilde başkan seçilen bir lise tarih öğretmeni olan Vasili Petroviç Goloborodko'yu takip ediyor.

"Dünya Tiyatrolar Günü"ne özel, Tennessee Williams'ın oyunlarından sinemaya uyarlanan en iyi 7 film önerisi

Değeri bilinmemiş ve gözden kaçmaması gereken 5 iyi dizi

"Everything Everywhere All At Once" (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filmine yakın plan: Aksiyonu bol, kaotik, eğlenceli