Gerçek ortaya çıkacaktır! Bilim kurgu ve gizem dizisi ''Silo'', izleyiciden tam not aldı

Hugh Howey'nin ''Wool'' roman üçlemesine dayanan bilim kurgu dizisi ''Silo'', izleyiciler tarafından övgüyle karşılandı ve diziye ikinci sezon onayı verildi. İnsanların kendilerini, harap olmuş dünyadan korumak için, yeraltında dev bir silodaki yaşamlarını anlatan diziye gelin yakından bakalım...

aksam.com.tr

Variety, Apple'ın 2. sezonu için bilim kurgu ve dram dizisi "Silo"nun yenilendiğini açıkladı. Peki, bilim kurgu ve gizem dizisi "Silo"nun konusu ne?

Hugh Howey imzalı "Wool" başlangıçta çevrimiçi yayınlanan bağımsız bir kısa öyküydü. Kendi yayınladığı ilk hikaye çevrimiçi bir sansasyon oluşturunca, Howey "Silo" serisi haline gelen sonraki kitaplarda yolculuğunu sürdüren bir dizi hikaye yayınladı: "Wool", "Shift" ve "Dust."

Resmi dizi açıklamasına göre, "Dünyadaki son on bin insanın ve onları dışarıdaki zehirli ve ölümcül dünyadan koruyan millerce derinliğindeki evlerinin hikayesini anlatıyor. Ancak silonun ne zaman ve neden inşa edildiğini kimse bilmiyor ve öğrenmeye çalışanlar ölümcül sonuçlarla karşılaşıyor."

Rebecca Ferguson dizide Common, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, David Oyelowo, Rashida Jones ve Tim Robbins ile birlikte rol alıyor. Graham Yost, diziyi televizyona uyarladı ve sorumlu yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapıyor. Ferguson ve Howey, ilk üç bölümü yöneten Morten Tyldum gibi baş yapımcılar.

Sürükleyici, atmosferik ve güzel bir şekilde hazırlanmış bilim kurgu destanı 'Silo'nun kısa sürede Apple'ın bir numaralı drama dizisi haline geldiğini görmek son derece tatmin ediciydi. Dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler bu büyüleyici yeraltı dünyasında gömülü gizemler ve komplolara kapıldıkça, izleyici sayısı artmaya devam ediyor ve ikinci sezonda silonun daha fazla sırrı açığa çıkacağı için çok heyecanlıyız. (Apple TV+ programlama başkanı Matt Cherniss)

Kasvetli bir distopik gelecekte, insanlığın devasa bir silonun sınırları içinde yerin derinliklerinde hayata tutunma çabasını ve sırları araştıran "Silo", ilk olarak 5 Mayıs'ta prömiyer yaptı ve sekizinci bölümü 16 Haziran'da yayınlanacak.

48 yıl sonra gösterime girdi! En uzun yapım süresi rekorunu hangi film elinde tutuyor?

Şimdiye kadar yapılmış en karanlık ve ürkütücü 5 komedi filmi

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi