Gerçek hayat hikayesi ''Captain Phillips'' 6 Kasım'dan itibaren Netflix'te

Tom Hanks'i son zamanlarda pek çok yapımda izledik. ''Elvis''teki performansıyla kariyerinin en kötü eleştirilerinden bazılarını kazandı ve sonrasında ''Pinocchio''nun yeniden çevriminde rol aldı. 2023'te ''A Man Called Otto'' ile sevenlerini mutlu edecek olan Hanks'in 2013 yapımı Kaptan Phillips (Captain Phillips) filmi 6 Kasım'da Netflix'te olacak.

Son dönemde rol aldığı filmlerle yeniden gündeme gelen usta aktör Tom Hanks'in döktürdüğü "Captain Phillips" 6 Kasım'da Netflix'e geliyor. Film, yönetmen Paul Greengrass'ın kendine özgü stilini konuşturduğu, küreselleşmenin sayısız etkisinin karmaşık bir portresi...

Tom Hanks, Somali korsanları tarafından kaçırıldığında Maersk Alabama'dan sorumlu tekne kaptanı Richard Phillips olarak bu gerçek hayat hikayesinde en iyi performanslarından birini veriyor. Film, 2009 yılında ABD konteyner gemisi Maersk Alabama'nın Somalili korsanlardan oluşan bir ekip tarafından kaçırılmasının çok katmanlı bir incelemesi.

Alabama'nın komutanı Kaptan Richard Phillips ile onu rehin alan Somalili korsan kaptan Muse arasındaki ilişkiye odaklanıyor. Muse ve ekibi, Phillips'in silahsız gemisini hedef aldığında, Phillips ve Muse durdurulamaz bir çarpışma rotasına girer! Gerçek olayların anlatıldığı gerilim filmi 6 Kasım'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Kasım'da aşk başkadır! Müzmin sonbahar aşıkları için eğlenceli ve romantik en iyi 5 film

Kasım'da izlenebilecek en iyi yabancı diziler