''Thirteen Lives''a (On Üç Yaşam) ilk bakış: Biyografik bir hayatta kalma draması

Ron Howard'ın yönettiği biyografik hayatta kalma drama filmi ''Thirteen Lives''tan (On Üç Yaşam) ilk fragman geldi. Filmin oyuncu kadrosu; Viggo Mortensen, Colin Farrell ve Joel Edgerton gibi yıldız isimlerden oluşuyor.

"A Beautiful Mind" ile Oscar'a uzanan usta yönetmen Ron Howard'ın yeni filmi "Thirteen Lives"tan (On Üç Yaşam) ilk fragman paylaşıldı.

Gerçek bir hikayeden beyaz perdeye aktarılan "Thirteen Lives" (On Üç Yaşam), 2018 yılında Tayland'da yerel bir futbol takımından 12 genç çocuğun koçlarıyla beraber bir mağarada mahsur kalmalarına ve kurtarılmalarına odaklanıyor. Filmde başrolleri Viggo Mortensen, Colin Farrell ve Joel Edgerton gibi yıldızlar paylaşıyor. Bu üç ismi kurtarma ekibinde göreceğiz.

Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Weir Sukollawat, Thiraphat Sajakul, Sahajak Boonthanakit, Vithaya Pansringarm, Teeradon "James" Supapunpinyo, Nophand Boonyai, Tom Bateman, Paul Gleeson ve Lewis Fitz-Gerald gibi oyunculardan oluşuyor. "Thirteen Lives" (On Üç Yaşam) 5 Ağustos'ta Prime Video'da yayınlanacak.