Gerçek bir hikayeden ilham alan ''Jerry & Marge Go Large'' filmine ilk bakış

''Breaking Bad''in yıldızı Emmy ödüllü oyuncu Bryan Cranston, Massachusetts lotodan milyonlar kazanan emekli karı koca Jerry ve Marge Selbee'nin ''profesyonel piyango oyuncuları''nın gerçek hikayesinde Oscar adayı Annette Bening'in karşısında rol alıyor.

İki usta oyuncu Bryan Cranston ve Annette Bening Haziran'da izleyiciyle buluşacak. Gerçek bir hikayeden ilham alan "Jerry & Marge Go Large" filminin fragmanı yayınlandı.

Paramount+ Orijinal filmi "Jerry & Marge Go Large", aynı şirkette 42 yıl çalıştıktan sonra kurumsal işiyle hayal kırıklığına uğrayan Cranston'ın Jerry'sini izliyor. Jerry, emekli olmaya zorlanırken, piyangoda matematiksel bir boşluk keşfeder ve karısı Marge'ın (Bening) yardımıyla, kazançlarını, karı bölerek küçük bir Michigan kasabasını canlandırmak için kullanır.

"Jerry & Marge Go Large", Oscar ödüllü David Frankel (en son "Inventing Anna"nın iki bölümünü yönetti) tarafından yönetildi ve Emmy adayı Brad Copeland tarafından yazıldı. Filmin oyuncu kadrosunda Cranston ve Bening'in yanı sıra Larry Wilmore, Rainn Wilson, Anna Camp, Ann Harada, Jake McDorman, Michael McKean ve Uly Schlesinger yer alıyor.

"Jerry & Marge Go Large", 17 Haziran Cuma günü Paramount+'da gelmeden önce Tribeca Film Festivali'nde ilk kez gösterime girdi.

Mini dizi "The Essex Serpent" bilinmeyenin gizemine sürüklüyor

Her biri birer klasik! Tek bir mekanda geçen ve asla sıkıcı olmayan 5 iyi film

Rebecca Hall çıldırıyor! Psikolojik gerilim filmi "Resurrection"dan fragman geldi