George Clooney ve Julia Roberts ''Ticket to Paradise'' filminde yeniden bir arada

Universal, George Clooney ve Julia Roberts'ı yeniden bir araya getiren romantik komedi ''Ticket to Paradise''ın resmi fragmanını yayınladı. Bu güzelim film için 21 Ekim'i bekleyeceğiz.

Julia Roberts ve George Clooney yeni bir filme imza attı! 21 Ekim'de vizyona girecek jet sosyete romantik komedi "Ticket to Paradise"dan fragman geldi.

George Clooney ile Julia Roberts'ı, 25 yıl önce kendi yaptıkları hatayı kızlarının (Kaitlyn Dever) yapmaması için bir araya gelip Bali'ye giden boşanmış bir çiftin hikayesinde izleyeceğiz. Billie Lourd ve Lily Lucas Bravo da başrolde. "Ticket to Paradise"ı yöneten Ol Parker senaryoyu Daniel Pipski ile birlikte yazdı.

Ocean's Eleven, Ocean's Twelve ve Money Monster'da birlikte çalıştıktan sonra Oscar ödüllü George Clooney ve Julia Roberts'ın en yeni filmi. Roberts ayrıca Clooney'nin 2002 yapımı ilk yönetmenlik denemesi Confessions of a Dangerous Mind'da da rol aldı.

Avustralya'da çekilen film, Ocak ayında oyuncular ve ekip arasındaki Covid vakaları nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştı. "Ticket to Paradise" 21 Ekim'de nihayet izleyiciyle buluşacak.

Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ın en iyi ve unutulmaz filmleri

Tekrar tekrar izlenir! 90'lı yılların en iyi ve unutulmaz filmleri