From: “Lost”un yapımcı ve yönetmeninden yeni bir gizem-korku dizisi!

Bilim kurgu ve korku dizisi From, giren herkesi tuzağa düşüren ve her gece kana susamış canavarlar tarafından kuşatılan gizemli küçük bir kasabada geçiyor. “Lost dizisinin yapımcısı ve yönetmeni Jack Bender ve oyuncusu Harold Perrineau “From” dizisini daha da çekici hale getiriyor. Peki, “From” dizisinin konusu ne ve bu yeni diziyi “Lost” ile kıyaslamak ne kadar doğru?

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

İnsanları sıradan küçük bir kasabaya hapseden varlıkların gizemini çözmeye hazır mısınız? "Lost" dizisinde çalışan yapımcı/yönetmen John Griffin, Jack Bender ve oyuncu Harold Perrineau bu yeni dizi için bir şans ama "From" yayınlanan bölümleriyle izleyiciyi ikiye böldü. Diziyi yerden yere vuranlar var ama "From" korku severleri memnun etmiş görünüyor.

"From" dizisi, orta Amerika'da giren herkesi tuzağa düşüren kabus gibi bir kasaba etrafında dolaşıyor. Kapana kısılan insanlar normallik duygusunu sürdürmek ve bir çıkış yolu aramak için mücadele ederken, güneş battığında ortaya çıkan korkunç yaratıkların tehditlerine karşı da hayatta kalmak zorunda! Her bölümde; yeni sorular ışığında kasaba sakinlerinin kişisel hikayelerini anlamaya çalışırken, bir yandan da kasabanın kabusunun gerçekliğini sorguluyorsunuz. Evet klişeler var, evet mantık hataları ve dahi tekrarlar. Ama canavarların ürpertici ve çok korkunç olduğunu not düşelim.

John Griffin tarafından yazılan dizi, 20 Şubat 2022'de Epix'te gösterime girdi ve ilk sezon 10 bölümden oluşuyor. "From"da gelecek sezon olur mu, bilinmez. Dizinin oraya ulaşması için önce izleyicileri tüm yolculuk boyunca kalmaya ikna etmesi gerekiyor sanırım. "Lost" ile kıyaslamadığınız sürece şansı hak eden bir korku dizisine merhaba demeniz ve ağır adımlarla ilerleyen bu diziden keyif almanız olası.

"Fire" (Avec Amour et Acharnement) ile izleyiciyle buluşacak olan Juliette Binoche'un hayatı, ödülleri ve en iyi filmleri...

Renée Zellweger gerçek bir suça dayanan mini dizi "The Thing About Pam" ile döndü!

Kadınların söyleyecekleri var! Hassas ve güçlü kadınlığı kutlayan 5 özel film...

Akıl hastanesinde geçen en iyi 10 film