Florence Pugh, psikolojik dönem draması ''The Wonder'' filminde başrolde

''Birbirlerinin hayatlarını değiştiren iki yabancının hikayesi, psikolojik bir gerilim ve kötülüğe karşı bir aşk hikayesi'' olarak tanımlanan ''The Wonder'' Kasım'da izleyiciyle buluşacak.

Florence Pugh, "Don't Worry Darling"den sonra Oscar ödüllü yönetmen Sebastian Lelio'nun "The Wonder" filmiyle gönülleri çalmaya geliyor.


Dönem draması olan "The Wonder", İrlandalı genç bir kızın, Anna O'nun hikayesi. Resmi özete göre; Yıl 1862, büyük kıtlıktan 13 yıl sonra. Bir hemşire Lib Wright (Florence Pugh), bir topluluk tarafından İrlanda Midlands'ına 15 günlük bir muayene yapması için çağrılır. Anna (Kila Lord Cassidy), 4 aydır yemek yemediğini iddia eden ve mucizevi bir şekilde hayatta kalan 11 yaşında bir kızdır. Anna'nın sağlığı hızla bozulurken, Lib gerçeği ortaya çıkarmaya ve inanmayı tercih eden bir topluluğun inancına meydan okumaya kararlıdır.

Film, "Room" yazarı Emma Donoghue'nin romanından uyarlandı. Şilili yönetmen Sebastian Lelio, 2018'in sevilen filmi "Gloria Bell"den bu yana ilk uzun metrajlı filmiyle geri dönüyor. Kadroda Tom Burke, Niamh Algar, Elaine Cassidy, Toby Jones, Dermot Crowley yer alıyor. 2 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek olan film, 16 Kasım'da Netflix'te olacak.

Idris Elba'lı polisiye dizi "Luther" ve film versiyonu hakkında bilmeniz gereken her şey

Sinema tarihimizde ve kültürel hafızamızda özel yeri olan Hakan Balamir'in en iyi filmleri

Gerilim, suç, dram ve aksiyon! İspanyol sinemasından en iyi 7 film önerisi