Fede Álverez'in yönetmenliğini yaptığı ''Alien'' filminin çekimleri tamamlandı

Alien, beş yıllık bir aradan sonra son filmlerinin çekimlerini yeni bitirdi. Film, Fede Álvarez tarafından yönetiliyor. İkonik film canavarları xenomorphs ile tanınan bir dizinin yeniden canlanışının habercisi olan bu haber, eğlence endüstrisinde dalgalanmalara neden oldu.

Movieweb

Alien serisi 5 yıllık uykusundan uyandı ve kısa bir süre sonra yeniden terör estirmeye başlayacak.

Yaklaşan uzun metrajlı film, aralarında Cailee Spaeny, Isabela Merced ve David Jonsson'ın da bulunduğu etkileyici bir kadroya sahip. Bu canlı topluluk, Collider'a göre serinin övüldüğü korku estetiğini geliştirerek, kötü şöhretli ksenomorflarla karşı karşıya gelen yeni bir dizi karaktere hayat verecek şekilde ayarlandı.

Hala açıklanmayan detaylarıyla rağmen, bilinen şey, filmin bağımsız olacağı. En son film, Ridley Scott'ın önceki prequel filmleri aracılığıyla kurduğu anlatıya bağlı olmayacak. Bu cesur ve merak uyandıran hareket, yeni nesil izleyicileri seriye çekme fırsatı sunuyor. Filmin taze bir anlatıya mı hizmet edeceği yoksa geleneği mi sürdüreceğini görmek ilginç olacak.

"Alien: Covenant", Alien serisinin sonuncusuydu. Mühendisler olarak bilinen uzaylı bir ırk tarafından bu ölümcül ve ürkütücü xenomorfların yaratılışını araştırıyordu. Michael Fassbender'ın David rolündeki övgüye değer performansına rağmen, film dünya çapında yaklaşık 240 milyon dolar hasılatla gişe beklentilerinin gerisinde kaldı.

Ancak serinin canlanması, Álvarez'in yakında çıkacak olan uzun metrajlı filmiyle bitmiyor. Hayranları heyecanlandıran Alien evreninde geçen bir televizyon dizisi de yolda. Seçkin yazar ve yapımcı Noah Hawley bu çığır açan projede yer alıyor.

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

Mutlaka izlemeniz gereken Nicole Kidman filmleri