Fatih Özcan'ın ödüllü, ilk uzun metraj filmi Mavzer, 25 Şubat'ta vizyonda!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle, TRT'nin ortak yapımcılığında çekilen ödüllü film ''Mavzer'', 25 Mart'ta seyircisiyle buluşacak. Pek çok yapımın senaristliğine imza atan Fatih Özcan'ın ilk uzun metrajlı filmi, koyunlarını kurt sürüsünden kurtarmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor.

aksam.com.tr

Yönetmen koltuğunda Fatih Özcan'ın oturduğu ve başrolünde Serhat Kılıç'ın yer aldığı ödüllü film "Mavzer" seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Peki, "Mavzer" filminin konusu ne?

"Mavzer"de, İç Anadolu'da genç bir adamı, Veysi'nin adımlarını takip edeceğiz. Bir sabah Veysi'nin sürüsüne kurt saldırır ve koyunlarının çoğunu kaybeder genç adam. Sürüsünü korumak için neler yapabileceğini düşünen Veysi, çareyi daha iyi bir silah almakta bulur. Onun almayı planladığı silah, tüfeklerin kralı olarak nitelendirilen mavzerdir! Veysi'nin kavgası çetin geçecektir...

Senaristliğini ve yönetmenliğini Fatih Özcan'ın yaptığı Mavzer'in kadrosunda; Serhat Kılıç, Ozan Çelik, Ahmet Aydın, Seda Türkmen, Burçak Dilekli, İbrahim Kalkan, Erengül Öztürk, Kemal Zeydan yer alıyor.

"Mavzer", Tahrandan Kaçış, Ay Dede, Seddülbahir 32 Saat, Son Çıkış, Diğer Yarım ve İhtiyar Kurtlar adlı yapımların senaristliğini yapan Fatih Özcan'ın yönettiği ilk uzun metrajlı film...

5. Boğaziçi Film Festivali'nde Bosphorus Film Lab Working Progress kategorisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü'ne, 7. Boğaziçi Film Festivali'nde ise TRT Ortak Yapım Ödülü'ne değer görülen "Mavzer" 25 Şubat'ta vizyonda.

Usta yönetmen Yusuf Kurçenli'yi ölüm yıldönümünde filmleriyle anıyoruz...

"The Worst Person in the World" (Dünyanın En Kötü İnsanı): Huzursuzluğumuza dair düşünceli ve eğlenceli bir film!