En iyi 5 süper kahraman filmi

''Dünya kahraman üretmiyor'' dense de sinema endüstrisi ve seyirciler süper kahraman filmlerini her zaman çok sevdi ve o karakterleri bağrına bastı. Mutlaka izlemeniz gereken en iyi 5 süper kahraman filmini sizler için seçtik.

aksam.com.tr

Batman, Superman, Örümcek Adam... Cesur gerçekçilik ve özgünlük içeren, en iyi 5 süper kahraman filmi önerisi için hazır mısınız?


Batman (Tim Burton, 1989) IMDB 7.5

Gotham Şehri'ne hoş geldiniz... Suç patronu Carl Grissom kasabayı etkili bir şekilde yönetiyor ama kasabada yeni bir suç savaşçısı var: Batman. Jack Nicholson'ın hayat verdiği Joker ise bir terör saltanatı başlatmak için hazırdır!


Spiderman: Into the Spider-Verse (Bob Persichetti, 2018) IMDB 8.4

Birden fazla kişinin maske taktığı bir evren sunuyor bu film... Genç Miles Morales, kendi evreninin Örümcek Adamı olur ve tüm gerçekliklere yönelik bir tehdidi durdurmak için diğer boyutlardan örümceğe dayalı beş kişiyle bir araya gelmelidir.


Avengers: Infinity War (The Russo Brothers, 2018) IMDB 8.4

Yenilmezler ve müttefikleri, dünyayı herhangi bir kahramanın başa çıkamayacağı kadar büyük tehditlerden korumaya devam ederken, kozmik gölgelerden yeni bir tehlike ortaya çıktı: Thanos. Bir sonsuzluk savaşı başlamıştır artık...


Logan (James Mangold, 2017) IMDB 8.1

Çok da uzak olmayan bir gelecekte geçen filmde, yaşlı ve yorgun Logan sakin bir hayat sürmektedir. Bilim adamları tarafından takip edilen mutant bir çocuk olan Laura, yardım için Logan'a geldiğinde, onu güvenli bir yere götürmesi gerekir.


The Dark Knight (Kara Şövalye - Christopher Nolan, 2008) IMDB 9.0

Christopher Nolan, Batman'a ilk bakışından bir franchise çıkarmayı düşünmemiş olsa da, Kara Şövalye, orijinali sudan çıkaran ilk devam filmlerinden biridir. Heath Ledger'in muhteşem Joker tasviri ile hayranlar, anarşinin gerçek vücut bulmuş halini izleme şansı yakaladılar!

Zenginleri ye! Yeme tercihlerimiz, eşitsizlik, imaj takıntısı ve hırs temalı filmler

Bayramda bir çırpıda bitirmek isteyeceğiniz ve merak uyandıran 3 yabancı dizi

Sinema ile kalbinize temiz hava girsin! En iyi ve en özel bahar filmleri