Emmy ödüllü kara komedi dizisi ''Barry'' 4. sezonla sona eriyor

Emmy ödüllü kara komedi ''Barry'' 4. sezon ile final yapacak. Sekiz bölümlük sezon 16 Nisan'da başlıyor ve yeni yayınlanan fragmanda Barry'nin kaderi hakkında birkaç ipucu var.

Ödüllü dizi "Barry" 4. sezon ile veda ediyor! İşte, dizi hakkında bilinmesi gereken her şey ve final fragmanı.


"Gerçekten üzgünüm. Sonunun böyle olacağını düşünmemiştim!" Kimsesiz ve hapsedilmiş Barry Berkman'ın (Bill Hader) seslendirmesi, Emmy ödüllü kara komedi dizisi Barry'nin dördüncü ve son sezonunun resmi fragmanında geçiyor. Yayınlanan tanıtım, 3. sezon finalinde tutuklanmasının ardından hapishane kafeteryasında düşünceli bir Barry ile açılıyor. Barry, içindeki şeytanlarla boğuşmaya devam ederken, "Ben iyi bir insanım, ben buyum" diyerek kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.

Bill Hader ve Alec Berg tarafından ortak oluşturulan Barry, Cleveland, Ohio'nun suçlu göbeğine yerleşmiş zihinsel olarak dengesiz bir Afganistan gazisine odaklanıyor. Barry, Los Angeles'ta bir hedefi öldürme görevindeyken, kendini benmerkezci ama tuhaf bir şekilde çekici Gene Cousineau'nun (Henry Winkler) liderliğindeki bir oyunculuk sınıfına sokar ve burada yalnızca gelecek vadeden aktris Sally'ye (Sarah Goldberg) aşık olmakla kalmaz. ama oyunculuk sanatına aşık olur. Ne yazık ki, suçla dolu hayatını geride bırakma arzusu neredeyse imkansız hale gelir.

Kara komedi, üç sezon boyunca 44 Primetime Emmy Ödülü adaylığı aldı ve Bill Hader, Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu dalında arka arkaya galibiyetler ve Komedi Dizilerinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında bir galibiyet dahil dokuzunu kazandı. 3. sezonun baş döndürücü sonunun ardından, dizinin hayranları dördüncü sezonla ilgili herhangi bir haberi merakla bekliyorlardı. 4. sezonun ilk bölümü 16 Nisan'da prömiyer yapacak ve yeni bölümler her hafta Pazar geceleri aynı saatte yayınlanacak. Önceki sezonda olduğu gibi Barry'nin 4. sezonu da 8 bölüm olacak.