Elisabeth Moss ve Kate Hudson, Mike Minghella'nın yeni psikolojik gerilim filmi ''Shell''de rol alacak

Aktör, film yapımcısı, yönetmen ve senarist Max Minghella'nın yeni psikolojik gerilim filmi ''Shell''de Elisabeth Moss, Kate Hudson ve Kaia Gerber'in rol alacağı açıklandı.

İki ünlü kadın oyuncu Elisabeth Moss ve Kate Hudson, psikolojik gerilim filmi "Shell"de rol almaya hazırlanıyor.

Deadline'da yer alan habere göre; Elisabeth Moss, müşterilerinin sonsuza kadar genç görünmesini sağlama sözü veren, sektörün önde gelen sağlık ve güzellik şirketi "Shell"de ücretsiz deneme fırsatı verilen mücadeleci Samantha'yı canlandırıyor. Tedavi, Shell CEO'su Zoe Shannon (Kate Hudson) ile bir dostluk geliştirerek Samantha'nın hayatını değiştirir. Ancak sosyal medya yıldızı Chloe Benson (Kaia Gerber) da dahil olmak üzere bir dizi eski Shell hastası ortadan kaybolunca Samantha hayatı için endişelenmeye başlar.

Bu, şimdiye kadar okuduğum en benzersiz, eğlenceli ve özel senaryolardan biri ve bir aktör olarak bunun bir parçası olduğum için çok onurluyum ve Max'in, tanıdığım hiç kimseye benzemeyen bu karakterle bana gelmesinden gurur duyuyorum. Max ile The Handmaid's Tale'de yıllarca çalışmış biri olarak, onun tarafından yönetilmekten çok heyecanlıyım.
Elisabeth Moss

Yönetmen ve senarist Max Minghella ise filmle ilgili: "Shell, insanların sinemadan ayrıldıktan sonra bile uzun süre konuşmasını sağlayacak ikonik karakterler ve evrensel temalar içeren son derece eğlenceli bir tür filmi sunuyor" ifadelerine yer verdi.

Sinema ile kalbinize temiz hava girsin! En iyi ve en özel bahar filmleri

Gelmiş geçmiş en genç Oscar Ödülü kazananlar

Mutlaka izlemelisiniz! Hem komik hem dramatik, yüksek puanlı en iyi 10 yabancı dizi