Eğlenceye hazır olun! Bilim kurgu ve komedi filmi ''Tyrone'u Klonlamışlar'' (They Cloned Tyrone) geliyor

Başrollerini Oscar ödüllü Jamie Foxx, eski ''Star Wars'' oyuncusu John Boyega ve Teyonah Parris'in paylaştığı ilginç bilim kurgu komedisi ''Tyrone'u Klonlamışlar'' (They Cloned Tyrone) filmi için geri sayım başladı.

aksam.com.tr

Bilim kurgu komedisi "Tyrone'u Klonlamışlar" (They Cloned Tyrone) filminden fragman paylaşıldı.

"They Cloned Tyrone" (Tyrone'u Klonlamışlar) filminde; bir dizi ürkütücü olay, beklenmedik bir üçlüyü (John Boyega, Jamie Foxx ve Teyonah Parris) hain bir hükümet komplosunun peşine düşürür. Fragmanda, tuhaf üçlünün yaptığı büyük keşfe tanıklık ediyoruz: Sıradan vatandaşlar üstünde gizemli deneylerin yapılması ve rastgele seçilen kişilerin klonlanması... Bu gerçeği paylaşan üçlü sonunda buna karşı mücadele etmenin kaçınılmaz olduğuna karar verir ve harekete geçer.

"Creed II: Efsane Yükseliyor" filminin senaryosuna imza atan Juel Taylor, bu filmle ilk kez yönetmen koltuğuna da geçiyor. Oyuncu kadrosunda; Jamie Foxx, John Boyega, Teyonah Parris, Kiefer Sutherland, David Alan Grier, J. Alphonse Nicholson, Tamberla Perry gibi isimlerin yer aldığı "Tyrone'u Klonlamışlar" (They Cloned Tyrone) filminin ana çekimleri Kasım 2020'de başladı ve çekimler 2021 Ocak ayının sonuna kadar sürdü.

"Tyrone'u Klonlamışlar" (They Cloned Tyrone), 21 Temmuz 2023'te Netflix'te yayınlanacak.

Gişede büyük rekabet! "Barbie" ve "Oppenheimer" filmi aynı gün vizyona girecek

Parlak bir uyarlama! Psikolojik gerilim dizisi "Dark Winds" 2. sezonla geri dönüyor

Gişeye hakimler ama ödüllere değil! İşte, Oscar kazanan süper kahraman filmleri