Dram, aksiyon ve casus gerilim dizisi ''Slow Horses'' Gary Oldman için hem ilk hem son olabilir

Ünlü aktör Gary Oldman daha önce pek çok kez casusluk yaptı, ancak ''Slow Horses'' (Yavaş Atlar) dizisinde Jackson Lamb rolüne geçmesi onun için hala bir ilk. Dizi, Oldman'ın ilk ciddi televizyon çalışması ve son olabilir!

aksam.com.tr

Belgin Özdemir

2022'nin en iddialı casus hikayesi Nisan'da hayatımıza girdi. Yayınlandığı ilk bölümüyle hayranlık uyandıran dizinin çok önemli bir özelliği var üstelik. "Slow Horses" (Yavaş Atlar) ünlü oyuncu Gary Oldman'ın ilk TV çalışması...

Drama, aksiyon ve casus gerilim dizisi "Slow Horses" dizisinin ikinci sezonu bile çekildi ve daha fazlası planlanırken, başrol oyuncusu Gary Oldman, casus dizisinin nihayetinde son projesi olabileceğini düşünüyor.

Deadline'a verdiği yeni röportajda ünlü yıldız Gary Oldman, Mick Herron'un casus romanının uyarlamasında başrol oynadığını vurgulayarak, rolü televizyonda izleyerek büyüdüğü klasik suç dizileriyle kıyasladı. Oyuncu her zaman bu şovların yıldızlarının eğlendiğini düşündü ve şimdi nedenini anlıyor.

"Dead Lions" adlı ikinci bir sezon zaten çekildi ve Oldman gelecekte Herron'un Jackson Lamb romanlarından daha fazlasını uyarlamaya açık. Ancak bunun ötesinde çok fazla plan yapmadığını söyleyen oyuncu, dizinin sonunun oyunculuk kariyerinin de sonu olabileceğini dillendirdi.

Önümüzdeki kaç yıl boyunca kendimi Jackson'ı oynarken görebilirim. Demek istediğim, kitapları sevenler ve Mick Herron'a adanmış olanlar için, o zaten ikonik bir karakter. Ama emeklilik ufukta. Evet, onu görebiliyorum.

"SLOW HORSES" DİZİSİNİN KONUSU NE?

Mick Herron'un romanının dizi uyarlaması, kalabalık bir ulaşım merkezinde olası bir hedefi izleyen genç MI-5 ajanı River Cartwright'ın (Jack Lowden) 15 sayfalık bir önsözüyle başlıyor.

Üst düzey İngiliz casusu "Jackson Lamb" rolünde Gary Oldman, hepsinin hala hizmet sunacak bir şeyleri olan bir grup uyumsuz insana liderlik eden gözden düşmüş bir MI5 adamı olarak rol alıyor dizide. Bu uyumsuzlar, üst kademelerini kurtarmak için bir suça karışıyor. Kişilerarası ilişkiler, politik etkileşimler, istihbarat ağı ve daha fazlası "Slow Horses" dizisinin nefis başlıkları... Orijinal ve sürprizlerle dolu dizide Gary Oldman'a eşlik eden ise bir başka usta isim Kristin Scott Thomas.

Dram, aksiyon ve casus gerilim dizisi olan "Slow Horses" (Yavaş Atlar) ilk dakikalarda bir intihar bombacısı kovalamacasıyla adrenali yüksek bir başlangıç yaptı ve harika övgüler aldı. "Slow Horses" şimdi Apple TV+'da yayınlanıyor.

Gerilim, suç ve gizem dizisi "Shining Girls" harika performanslar içeriyor

3 usta yönetmenden 3 eğlenceli 2021 yapımı film önerisi

"State of the Union" (Birliğin Durumu): Kısacık, düşünceli ve eğlenceli bir dizi