Dr. Strange bilet fiyatları ne kadar? Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında konusu nedir, oyuncuları kimler, vizyona girdi mi?

Marvel sinematik dünyasının sevilen karakterlerinden Dr. Strange yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi 6 Mayıs tarihi itibarıyla vizyona girdi. Uzun süredir bu filme gitmek isteyen kişiler de Doktor Strange bilet fiyatları araştırmasını yapıyor. Peki, Doktor Strange vizyona girdi mi, konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerini Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen ve Benedict Wong'un paylaştığı Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filmi vizyona girdi. Marvel sinematik dünyasının son dönemde popülerliği artan karakterlerinden Dr. Strange mistik güçleriyle yeni bir maceraya çıkıyor. Bu macerada ona bu kez bir başka kahraman olan Wanda eşlik ediyor.

DOKTOR STRANGE BİLET FİYATLARI NE KADAR?

DoCtor Strange in the Multiverse of Madness filmi 6 Mayıs itibarıyla ülkemizde vizyona giren filmlerden bir tanesi oldu. Dr. Strange bilet fiyatları da bu bağlamda merak edilmeye başlandı. Filmin bilet fiyatları Cinemaximum'da öğrenci ortalama 50 TL, tam ise ortalama 60 TL'den başlıyor. IMAX salonlarında ise fiyatlar 60 ile 80 TL arasında değişim gösteriyor.

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS FİLMİ KONUSU

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında, eski ve yeni mistik müttefiklerinin yardımıyla bilinmeyene yolculuk eden Doktor Strange'in macerlarını konu ediyor. Gizemli yeni bir düşmanla karşı karşıya olan Doktor Strange, bu süreçte Çoklu Evrenin akıllara durgunluk veren ve tehlikeli alternatif gerçekliklerini kat ediyor.

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS OYUNCULARI

Benedict Cumberbatch

Elizabeth Olsen

Chiwetel Ejiofor

Benedict Wong

Xochitl Gomez

Rachel McAdams

Michael Stuhlbarg

Sheila Atim