Don't Look Up filminin ödüllü yönetmeni Adam McKay'den seri katil komedisi geliyor

Oscar ödüllü yönetmen Adam McKay, seri katil komedisi ''Average Height, Average Build'' filmi için kolları sıvadı. Film için; Robert Pattinson, Amy Adams, Robert Downey Jr, Forest Whitaker ve Danielle Deadwyler gibi yıldız oyuncularla görüşüldü.

Deadline

Yıllar süren geliştirme çalışmalarının ardından Adam McKay'in son projesi olan "Average Height, Average Build" duyuruldu. Film, Oscar adayı Don't Look Up'ın prömiyerinin 2021'de Netflix'te yapılmasından bu yana McKay'in ilk büyük projesi.

Film, cinayetlerini kolaylaştırmak için siyasi lobicileri kullanan bir katili konu alan, gerilim ve komedi tarzlarını birleştiren bir film olarak tanımlandı. Robert Pattinson, cinayetten daha kolay paçayı sıyırmasını sağlayacak yasaları değiştirmek için bir lobiciden yardım alan bir seri katili canlandıracak. Robert Downey Jr, cinayetlerden vazgeçmeyen emekli bir polistir ve katil, artık silahını bıraktığına göre onun izini sürmesini engellemeye çalışır.

Duyuru, Robert Downey Jr., Robert Pattinson, Amy Adams, Forest Whitaker ve Danielle Deadwyler gibi yıldızların da yer aldığı oyuncu kadrosunun bir listesini içeriyor ve Adam McKay yaz sonu veya sonbahar başında bu yüksek bütçeli filmi prodüksiyona sokmaya niyetli.

"John Wick 4" ön izlemelerde 8,9 milyon dolar kazandı

Gerçeğe dayalı suç draması "Boston Strangler" filminde Keira Knightley başarılı gazeteci rolünde