Yabancı Dizi Önerisi: From

İçinden çıkamadığınız bir kasaba ve kasabada ne olduğunu bile bilmediğiniz yaratıklarla birlikte yaşamak zorunda kalsaydınız ne yapardınız? Bilim kurgu seviyorsanız ve biraz da gerilmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu dizi merak hissinizi ve geriliminizi hep dinamik tutacak.

Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan bir kasabaya herhangi bir şekilde yolu düşen herkes çıkamadığı bir döngüye giriyor ve asla bu kasabadan ayrılamıyorlar. Kasaba sanki büyülü gibidir. Çıkmayı başaramadıkları yetmiyormuş gibi akşamları ortaya çıkan davetsiz misafirleri de vardır. Ama bu misafirler insan değil. Hatta hiçbir şekilde öldüremedikleri, engelleyemedikleri, ne olduklarını bile bilmedikleri ama ilk bakışta insana benzeyen bu yaratıklarla birlikte yaşamayı öğrenmek zorunda kalırlar.

Böyle bir kasabada akıl sağlığınızı ne kadar koruyabilirsiniz?

"From," John Griffin tarafından üretilmiş bir Amerikan bilim kurgu korku televizyon dizisidir. İlk sezonu 20 Şubat 2022'de yayınlandı. İkinci sezonu 23 Nisan 2023 tarihinde gösterime girdi. Ayrıca, Haziran 2023'te dizinin üçüncü sezon için yeşil ışık aldığı ve bu sezonun 2024'te prömiyer yapacağı açıklandı.

Oyuncular: Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey

Dizi Önerisi: ''Şanzelize Düğün Salonu''

Son 10 yılın en komik Türk Filmleri

Film Önerisi: Fountain