Distopya ve spekülatif kurgunun iç içe geçtiği ''Black Mirror'' dizisinin 6. sezonu başlıyor

İnsanlığın en kötü özelliklerini, en büyük buluşlarını ve çok daha fazlasını gözler önüne seren, akılalmaz antoloji dizisi ''Black Mirror''da çarpık öykülerin ardı arkası kesilmiyor.

aksam.com.tr

4 Aralık 2011 tarihinde yayınlanmaya başlayan; drama, macera, hiciv ve bilim kurgu türündeki televizyon dizisi "Black Mirror"ın 6. sezonu için geri sayım başladı.

"Black Mirror" 5 sezonu geride bıraktı. Distopya, bilim kurgu, gerilim, drama, spekülatif unsurlar taşıyan antoloji dizisinin şu ana kadar 22 bölümünü izledik. İnsanlığın en büyük buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin çarpıştığı, çarpık, yüksek teknolojili bir çoklu evreni keşfeden serinin 6. sezonu için nefesler tutuldu.

Bir kez daha istila altında, manipüle edilmiş, dönüştürülmüş ve teknoloji tarafından geliştirilmiş hayatlara tanıklık edeceğimiz dizide; Salma Hayek Pinault, Michael Cera ve Aaron Paul yıldız isimler arasında. Hayranlarının gün saydığı "Black Mirror" dizisinin 6. sezonunu, 15 Haziran Perşembe'den itibaren Netflix'te izleyebileceğiz.

Şimdiye kadar yapılmış en karanlık ve ürkütücü 5 komedi filmi

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi