Devam filmi modasına bir yenisi daha eklendi: ''Face/Off 2'' için çalışmalar başladı

Top Gun, Joker derken devam filmi modası sürüyor. John Travolta ve Nicolas Cage'in karşılıklı döktürdüğü 1997 yapımı ''Face/Off'' ((Yüz Yüze) için de yeşil ışık yakıldı. Adam Wingard, ''Face/Off 2'' için Nicolas Cage'i geri istiyor.

1997 yapımı "Face/Off" (Yüz Yüze) filmini hatırlamayan yoktur. Orijinal filmde Nicolas Cage'in karakteri ölüyordu ancak, "Face/Off 2" karakterini diriltecek bir devam filmi olacak.

Oscar ödüllü Nicolas Cage, son dönemde eleştirmenlerce beğenilen bir dizi hit filmle sinemayı bir kez daha ele geçirdi: "Mandy", "Pig", "The Unbearable Weight of Massive Talent" gibi filmlerle dikkatleri üzerine çekti. Ve şimdi yaklaşan "Face/Off 2" için Cage'in ismi yeniden gündemde.

"Godzilla vs. Kong"un yönetmeni Adam Wingard, John Woo'nun 1997 yılında başrollerini Nicolas Cage ve John Travolta'nın bir gangster ve polis memuru olarak oynadığı aksiyon klasiğinin devamı için bir senaryo hazırlıyor. Wingard, Empire dergisine "Gerçekten üzerinde çalışıyoruz. Herkes 'Bu o' diyene kadar paylaşmayacağız. Bunu bir Nicolas Cage filmi olarak gördük. Şimdi, Nicolas Cage yeniden Hollywood'un en ateşli aktörlerinden biri" dedi.

25 yıl sonra gelecek olan film için çalışmalar geçen yıl başladı. Devam filmi furyasına katılan "Face/Off"a (Yüz Yüze) dair detaylar sır gibi saklanıyor ancak zor bir senaryo yazım sürecinin olduğu bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.