Dedektif geri dönüyor! ''A Haunting in Venice'' filminden fragman geldi

2017'deki ''Doğu Ekspresinde Cinayet'' ve geçen yılki ''Nil'de Ölüm''ün ardından Belçikalı dedektif Hercule Poirot'yu da oynayan Kenneth Branagh tarafından yönetilen ''A Haunting in Venice'' filminden resmi fragman geldi.

Başrollerini Kenneth Branagh, Michelle Yeoh ve Tina Fey'in paylaştığı yeni gerilim filmi "A Haunting in Venice"in resmi fragmanı yayınlandı.

Yakında çıkacak olan "A Haunting in Venice"in resmi özeti şöyle: "A Haunting in Venice" 2. Dünya Savaşı sonrası ürkütücü Venedik'te geçiyor. Film, ünlü dedektif Hercule Poirot'nun dönüşünü konu alan korkunç bir gizem. Artık emekli olan ve dünyanın en göz alıcı şehrinde kendi isteğiyle sürgünde yaşayan Poirot, istemeye istemeye de olsa çürüyen, perili bir sarayda bir seansa katılır. Konuklardan biri öldürüldüğünde, dedektif gölgeler ve sırlarla dolu meşum bir dünyaya sürüklenir."

Branagh, Fey ve Yeoh'un yanı sıra Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio ve daha fazlası. Film müziğini İzlandalı besteci Hildur Guonadottir'in yöneteceği açıklandı. Filmin 15 Eylül'de sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Kenneth Branagh, başrol oynamanın ve yönetmenliğin yanı sıra filmin yapımcılığını Judy Hofflund, Simon Kinberg ve Ridley Scott ile birlikte üstleniyor. Üçü de serideki bir filmde Branagh ile birlikte yer aldı.