David Fincher imzalı ''The Killer'' (Katil) filmi, Oscar'a layık ve nefes kesici olarak nitelendirildi

Venedik Film Festivali Şefi Alberto Barbera, yönetmen David Fincher imzalı gerilim filmi ''The Killer'' da dahil olmak üzere etkinlikte gösterime girecek birçok filmi övdü. Deadline ile konuşan Barbera, ''The Killer''ı (Katil) ''nefes kesici'' ve ''çok şiddetli'' olarak nitelendirdi.

Movieweb

Michael Fassbender'ın oynadığı David Fincher imzalı "The Killer" (Katil) filmi, yönetmen David Fincher'ın tanıdık bir zemine geri döndüğünü sinemaseverlere kanıtlayacak gibi görünüyor.

Film, bir Fransız grafik romanına dayanıyor ve çok şiddetli. Baştan sona nefes kesici! Michael Fassbender harika. Michael Mann'ın Ferrari filmi, David Fincher'ın The Killer'ı ve Bradley Cooper'ın Maestro'su Oscar yarışında olmasaydı şaşırırdım. (Alberto Barbera-Venedik Film Festivali Şefi)

Michael Fassbender "The Killer"da, soğukkanlı bir tetikçi olarak rol aldı

David Fincher'ın yönettiği ve Andrew Kevin Walker'ın yazdığı "The Killer" (Katil), Alexis Nolent'in aynı adlı Fransız çizgi roman serisine dayanıyor. Michael Fassbender'ın Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte ve Tilda Swinton ile birlikte Christian rolünde oynadığı "The Killer", acımasız, kanlı ve şık bir kara hikaye olarak tanımlandı.

Fassbender, filme vicdan azabı ve pişmanlık duymayan, yalnız, soğuk, metodik bir tetikçi olarak liderlik edecek. Gölgelerde bir sonraki hedefini beklerken, ne kadar uzun süre beklerse, soğukkanlılığını değilse de aklını o kadar çok kaybettiğini düşünür.

Venedik Film Festivali 30 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Venedik'teki ilk çıkışının ardından "The Killer"ın 10 Kasım 2023'te Netflix tarafından yayınlanması planlanıyor.

Korku her şeyi değiştirir! Stephen King, "The Mist" filminin sonunu neden sevdiğini açıkladı

2023'ün şimdiye kadarki en iyi 16 filmi

"Barbie"nin yönetmeni Greta Gerwig'in mutlaka izlenmesi gereken 5 filmi

Mutlaka izlenmesi gereken, 90 dakikadan kısa 5 kara film