David Cronenberg'in korku filmi ''Crimes of the Future''dan (Geleceğin Suçları) ilk fragman geldi

Viggo Mortensen, Léa Seydoux ve Kristen Stewart'lı David Cronenberg filmi ''Crimes of the Future''dan (Geleceğin Suçları) ürpertici ilk fragman yayınlandı.

Neon, bu yılki Cannes Film Festivali kadrosu için duyurulan ünlü yönetmen David Cronenberg'in "Crimes of the Future" (Geleceğin Suçları) filmi için vahşi görünümlü bir fragman yayınladı.

Yönetmenin 1970 filmiyle aynı adı taşıyan ancak yeniden çevrimi olmayan filmde Viggo Mortensen, Léa Seydoux ve Kristen Stewart rol alıyor. Hikaye, çok uzak olmayan bir gelecekte, insanlığın biyolojik yapısının (doğal ya da cerrahi olarak) değiştirildiği bir zamanda geçiyor.

Ünlü performans sanatçısı Saul Tenser (Mortensen) ve ortağı Caprice (Seydoux), avangard performanslarında organlarının metamorfozunu sergiliyor. Ulusal Organ Kayıtlarından bir araştırmacı olan Timlin'in (Stewart) görevi ise Saul'un kötü şöhretini kullanarak insan evriminin bir sonraki aşamasına ışık tutmak olan gizemli grubu ortaya çıkarmaktır.

Cronenberg'in sekiz yıl aradan sonraki ilk filmi olan "Crimes of the Future" (Geleceğin Suçları), Mayıs'ta Cannes galasının ardından Haziran ayında vizyona girecek.

Buz Devri'nin sakar sincabı Scrat sonunda meşe palamuduna kavuştu

Sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran Stephen King'in kitabından uyarlanan en iyi 5 film

İstanbul Film Festivali'nde izleyiciyle buluşan filmler, MUBI kataloğuna eklenecek