''Dark''ın yapımcılarının yeni dizisi ''1899''dan ilk teaser yayınlandı

Efsane Netflix dizisi ''Dark''ın yapımcılarından yepyeni bir dizi geliyor. Yine gizem unsurlarıyla başımızı döndürecek olan ''1899'' için heyecan verici bir teaser yayınlandı. Dizi, ''Dark''ın arkasındaki beyinler Baran Bo Odar ve Jantje Friese tarafından yapıldı.

Gizem ve gerilim severlere müjde! "Dark"ın beyin takımından yepyeni ve heyecan verici bir dizi geliyor. "1899" dizisinden ilk teaser yayınlandı.

1899'da bir göçmen vapuru, eski kıtayı terk etmek için batıya doğru yola çıkar. Avrupa kökenli karma bir topluluk oluşturan yolcular, yeni yüzyıla ve yurtdışındaki geleceklerine dair umutları ve hayalleri ile doldudur. Ancak, açık denizde yüzen başka bir göçmen gemisi keşfettiklerinde yolculukları beklenmedik bir hal alır. Gemide karşılaşacakları şey, vaat edilmiş topraklara geçişlerini korkunç bir kabusa çevirecektir.

Dizinin başında "Dark"ta olduğu gibi Baran bo Odar ile Jantje Friese ikilisi var. Sekiz bölümlük ilk sezonun tüm bölümlerinde bo Odar kamera arkasına geçmiş. "Dark"tan birkaç tanıdık simanın da bulunduğu oyuncu kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor: Emily Beecham, Andreas Pietschmann, Maciej Musial, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão ve Isabella Wei... "1899"dan henüz bir yayın tarihi duyurulmadı.