Dakota Johnson'lı ''Persuasion'' (İkna) filminden fragman geldi

Dakota Johnson, Netflix'in ''Persuasion'' (İkna) filmi için Jane Austen uyarlamasında başrolde! Film 15 Temmuz'da izleyiciyle buluşacak.

Jane Austen'in eseri bir kez daha beyaz perdede! Netflix'in dönem draması "Persuasion" (İkna) filminden fragman yayınlandı.

Züppe ailesiyle birlikte iflasın eşiğinde yaşayan Anne Elliot (Johnson), modern duyarlılıklara sahip, kurallara uymayan bir kadındır. Bir zamanlar reddettiği Frederick Wentworth (Cosmo Jarvis) hayatına geri döndüğünde, Anne geçmişi geride bırakmak ile ikinci şanslar söz konusu olduğunda, kalbini dinlemek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

"Persuasion" (İkna), Austen'in 1817'deki ölümünden önce tamamlanmış son romanıydı. Melankolik hikaye pek çok kez sinemaya ve televizyona uyarlandı. 2022 uyarlamasının başrolünde Dakota Johnson, Henry Golding, Cosmo Jarvis, Richard E. Grant yer alıyor.

Tiyatro yönetmeni Carrie Cracknell "Persuasion" (İkna) ile ilk uzun metrajlı filmini yapıyor. Senaryosunu Ron Bass ve Alice Victoria Winslow'ın kaleme aldığı dönem filmi 15 Temmuz'da izleyiciyle buluşacak.