Colin Farrell'lı yeni dizi ''Sugar'' yola çıktı

Apple TV+, başrolünde Colin Farrell'ın yer alacağı yeni dizisi Sugar'ı resmi olarak duyurdu. Dizi, Los Angeles'ta görev yapan bir özel dedektifi merkezine alacak.

Karizmatik oyuncu Colin Farrell, True Detective'in ardından yine benzer bir role hazırlanıyor. Birkaç ay önce duyurusu gelen "Sugar" isimli dedektif temalı dizi, Apple TV+'tan ilk sezon onayını aldı.

Dizinin senaryosu "The Cell", "I Am Legend" ve 2013 yapımı "Old Boy" remake'inde kalem oynatan Mark Protosevich'ten gelecek. Yönetmen koltuğunda ise efsane suç draması "City of God"ın yönetmeni Fernando Meirelles oturacak. Sugar'ın konusuna dair ayrıntı yok ancak modern bir dedektiflik hikayesi izleyeceğiz.

Dizide başrolde yer alacak olan Colin Farrell daha önce True Detective'in 2. sezonunda Ray Velcoro adlı dedektife hayat vermişti. Televizyonda izleyicinin karşısına son olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan "The North Water" adlı mini diziyle çıkan oyuncunun, rol alacağı bir başka yapım olan "The Batman" filminde oynadığı Penguin karakterine odaklanan HBO Max dizisi de şu anda ön yapım aşamasında.

Ben Affleck'in yeni filmi Nike biyografisine yıldız oyuncular katıldı

Tüm eserleri sinemaya uyarlanan dünyaca ünlü yazar Cengiz Aytmatov anılıyor