Christopher Nolan'ın atom bombası destanı ''Oppenheimer'' filminden fragman geldi

Christopher Nolan'ın 12. uzun metrajlı, yıldızlarla dolu dönem filmi ''Oppenheimer''dan teaser fragman yayınlandı. Filmin başrolünde Cillian Murphy var.

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'a ve Manhattan Projesi'nin bilimsel başkanlığını üstlendiği zamana odaklanacak olan filmde J. R. Oppenheimer'a Cillian Murphy hayat veriyor. Yıldızlar geçidine dönen filmden ilk fragman aşağıda:

Bir atom bombasının patlamasıyla oluşan renkli görüntülerin yanı sıra "Oppenheimer"ın siyah beyaz görüntülerini içeren fragman, Nolan'ın alıştığımız görsel stilinin ve renk paletinin dışına çıkacağını işaret ediyor.

"Atom bombasının babası" olarak bilinen Oppenheimer, Los Alamos Laboratuvarı'nın başkanıydı ve II. Ayrıca New Mexico'da ilk atom bombasının başarıyla patlatıldığı Trinity Testini de denetledi.

Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr. ve Benny Safdie, Christopher Nolan'ın 12. filmi "Oppenheimer"in kadrosunda... "Oppenheimer", IMAX siyah beyaz analog fotoğrafçılığında ilk kez bölümler de dahil olmak üzere, IMAX 65mm ve 65mm geniş formatlı film fotoğrafçılığının birleşimiyle çekildi.

"Oppenheimer" için epey bekleyeceğiz, film 21 Temmuz 2023'te sinemalarda olacak.

Juliette Binoche, insan kaçakçılığını anlatan "Paradise Highway" filmiyle beyaz perdede

En iyi tek kelimelik 5 korku filmi

2021'in öne çıkan 3 filmi