Christopher Nolan, insanların ''Oppenheimer'' filminin gösteriminden harap halde ayrıldığını söyledi

Christopher Nolan'ın atom bombasının babası J. Robert Oppenheimer hakkında bir biyografi olan en yeni uzun metrajlı filmi ''Oppenheimer'', 21 Temmuz Cuma günü dünya çapında sinemalarda olacak.

Far Out

Yönetmen Christopher Nolan, Amerikalı bilim insanı J. Robert Oppenheimer'ın atom bombasının geliştirilmesindeki rolünü anlatan "Oppenheimer"ın vizyona girmesinden önce izleyicilerin gerilime ilk tepkilerini paylaştı ve bazılarının filmi harap halde bıraktığını belirtti.

Wired ile yaptığı bir röportajda Nolan, "Konuşamıyorlar. Demek istediğim, tarihte ve temellerde var olan bir korku unsuru var. Ama karakterlerin sevgisi, ilişkilerin sevgisi şimdiye kadar olmadığı kadar güçlü" dedi.

Yoğun bir deneyim çünkü yoğun bir hikaye. Geçenlerde bir film yapımcısına gösterdim, o da bunun bir tür korku filmi olduğunu söyledi. Katılmıyorum!

Nolan, filmi IMAX film kameralarıyla, bölümleri IMAX siyah beyaz olarak çekti. Usta yönetmen: "Filmi bitirmeye başladığımda diğer filmlerimde olmayan bu rengi, sadece karanlığı hissetmeye başladım. Film buna karşı savaşıyor" ifadesini kullandı.

Başrolde Cillian Murphy'nin yanı sıra Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr ve Florence Pugh gibi yıldızlarla dolu bir kadro yer alıyor. "Oppenheimer", Nolan ve Murphy'nin üzerinde birlikte çalıştıkları altıncı proje. Film, 21 Temmuz Cuma günü vizyona girecek.

Komediden dramaya hemen hemen her rolü oynadı! Meryl Streep'i ikon yapan beş film

Bu liste hiçbir yerde yok! En uzun günde izleyebileceğiniz en uzun ve unutulmaz 5 film önerisi

Mutlaka izlemeniz gereken Nicole Kidman filmleri

Akıllara durgunluk veren 5 iyi psikolojik gerilim filmi