Özel efekt yok! Christopher Nolan, atom bombasının icadını anlatan son filmi ''Oppenheimer''da gerçeği yansıtacak

Özel efektler söz konusu olduğunda Christopher Nolan'ın eline kimse su dökemez. Her şeyin olabildiğince gerçek görünmesini sağlayan ünlü yönetmenin; Interstellar, The Dark Knight Rises ve Tenet filmlerinde hiçbir özveriden kaçınmadığını gördük. Nolan bu kez Oppenheimer için kolları sıvadı!

Bu yılın başında Christopher Nolan, amacının sinema tarihindeki en iyi nükleer patlamayı göstermek olduğu konusunda uyarıda bulunmuştu. Nolan, Oppenheimer'da göreceğimiz atom bombası patlama sahnesini bilgisayar efekti (CGI) kullanmadan çektiklerini söyledi.


Oppenheimer şüphesiz önümüzdeki yılın en çok beklenen uzun metrajlı filmlerinden biri. Yönetmen Nolan ise son filmi "Oppenheimer"ın kariyerindeki en zorlu projelerden biri olduğunu söyledi. Film, Amerikalı fizikçi Robert Oppenheimer'ın, atom bombasının ortaya çıkmasına neden olan Manhattan Projesi'nde yer aldığı dönemdeki hayatına dayanacak.

Cillian Murphy, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Emily Blunt, Gary Oldman, Matt Damon, James Remar, Rami Malek, Matthias Schweighöfer, Kenneth Branagh gibi yıldız isimlerin oyuncu kadrosunda yer bulduğu Oppenheimer, 21 Temmuz 2023'te sinemalarda olacak.

2023 Altın Küre Ödülleri için adaylar açıklandı

Hayranları için en iyi 7 futbol filmi

Wes Anderson'ın yıldızlardan oluşan son filmi "Asteroid City" 2023'te sinemalara geliyor