Cannes'da yedi dakika ayakta alkışlanan Johnny Depp, gözyaşlarına hakim olamadı

Amber Heard ile yaşadığı hukuk savaşıyla gündeme gelen ünlü aktör Johnny Depp yepyeni bir projeyle Cannes'a döndü. Maïwenn'in son projesi ''Jeanne du Barry'', Cannes Film Festivali'nde yedi dakika ayakta alkışlandı ve Depp gözyaşlarına boğuldu.

Far Out

2022'de Amber Heard'a karşı verdiği uzun hukuk savaşından bu yana zor günler geçiren Johnny Depp, Salı gecesi Cannes Film Festivali'nin açılış gecesi filmi "Jeanne du Barry"nin galasında yedi dakika ayakta alkışlandı.

Johnny Depp, Cannes Film Festivali'nin açılış gecesindeki gösterimin ardından, balkondaki seyircilere el salladı ve tepki karşısında şaşırmış görünüyordu. Filmin yönetmeni ve yıldızı Maiwenn de kısa bir süre mikrofonu eline alırken gözyaşlarına boğuldu.

"Jeanne du Barry", Maiwenn'i, 18. yüzyıl Fransa'sında işçi sınıfından bir kadın olan, toplumsal mertebeleri yükselten ve Kral XV. Louis'nin sevgilisi olan Jeanne Vaubernier rolünde oynuyor. İşçi sınıfı kökleri, onu kralın sarayında sosyal bir parya haline getiriyor. Yardımcı oyuncular arasında Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud ve Pascal Greggory yer alıyor.

Sosyal merdiveni tırmanmak için zekasını kullanan baş karakter olarak Maïwenn'in oynadığı "Jeanne du Barry", eleştirmenlerin dikkatini çekmeye başladı. Depp, hırslı kadına aşık olan ve geçmişlerindeki farklılık nedeniyle birçok sosyopolitik tartışma yaratan Kral XV. Louis rolünü oynuyor.

Avrupa'da en önemli 3 festivalden biri olan 76. Cannes Film Fesvitali başladı

Al Pacino, Johnny Depp imzalı "Amedeo Modigliani" biyografisinde rol alacak