Buz Devri'nin sakar sincabı Scrat sonunda meşe palamuduna kavuştu

Buz Devri filmlerinin sevimli sakar sincabı Scrat, nihayet meşe palamudunu elde etti. Buz Devri serisinin arkasındaki yapımcı ekip, Blue Sky Studios'un kapanmasından önce son bir kısa animasyon hazırladılar ve bu kavuşma anını izleyiciyle paylaştı.

Blue Sky Studios'un Buz Devri serisinde Scrat olarak bilinen kılıç dişli sevimli sincap, sonunda meşe palamuduna kavuştu. Ve bu mutlu son Blue Sky Studios'un hazırladığı son animasyonda yer aldı.

Bundan 20 yıl önce tanıdık ve sevdik onları: Scrat, Manny, Sid, Diego... Küçük büyük herkesin severek izlediği animasyon film "Buz Devri"nde nihayet mutlu son yaşandı. Blue Sky stüdyosu ekonomik etkiler nedeniyle tamamen kapanmadan önce, Buz Devri serisini hayata geçiren sanatçılara kısa bir veda olarak, popüler sincabın nihayet meşe palamudu yakalayıp yemesini gösteren kısa bir animasyon yayınladı.

Kısa klip, "Blue Sky Studios'un son günlerinde, küçük bir sanatçı ekibi son bir çekim yapmak için bir araya geldi. Bu çekim bir veda, kendi şartlarımıza göre bir uğurlama" notuyla paylaşıldı.

Sinema tarihine adını altın harflerle yazdıran Stephen King'in kitabından uyarlanan en iyi 5 film

"My Brilliant Friend" arkadaşlığın karmaşık dinamiklerini araştıran kusursuz bir dizi