Bu yaz gişe kurtarıcısı 3 film var: ''Barbie'', ''Oppenheimer'' ve ''Mission: Impossible 7''

Önce “Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One”, şimdi de Christopher Nolan'ın ''Oppenheimer'' filmi ve Greta Gerwig'in “Barbie”si ile, bu yazın en büyük birleşimine tanık oluyoruz. Bu üç film, gişe kurtarıcısı olarak taçlandırılabilir.

IndieWire

"Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One", "Oppenheimer", "Barbie"... İnsanların sinema salonlarına olan coşkusunu harekete geçiren 3 film, bu yaz tahminleri büyük ölçüde aşan bir beklentiyi tetikledi.

Greta Gerwig'in "Barbie"si şimdiden 100 milyon dolarlık bir başlangıç peşinde ve sektör kaynaklarına göre başlangıçta 150 milyon dolara ulaşma şansı var. Bu, güçlü incelemelerin desteğiyle ön satışlara ve organik ilgiyi başlatan bir PR yıldırımına dayanıyor.

"Mission: Impossible" ve "Oppenheimer", sunumun belirli filmleri yükseltme konusundaki benzersiz yeteneğinden bahsederken, "Barbie" bir komedi ve ikonik bir sembolün ortak bir kutlaması adeta... Üç film bir araya geldiğinde bu yılın en büyük hafta sonu olacak. Christopher Nolan ve Tom Cruise teatral-kurtarıcı lakabına alışkınlar ve şimdi onların isimlerinin yanına Greta Gerwig'i de ekleyebiliriz. Belki bir farkla, üçü de en iyi açılışına hazırlanıyor ve muhtemelen en çok hasılat yapan da olacak.

Eleştirmenlere göre; bu filmlerin tümü, çok sayıda başlığın açılışlarında yetersiz kaldığı veya beklenenden daha hızlı düştüğü hayal kırıklığı yaratan bir yazdan sonra ortaya çıkmanın faydasını görebilir. Eksik olan, halkı gerçekten heyecanlandıran bir film. Bunlardan en az biri ve muhtemelen daha fazlası tasarıya uygun görünüyor. Üçünün aynı anda ortaya çıkması ise, nihayetinde sinemalar için en iyi haber...

Christopher Nolan'ın "Openheimer" filmi için ilk yorumlar geldi: "Muhteşem bir başarı!"

Sosyal medyada oyuncu kadrosu övülen "Barbie" filmi için ilk tepkiler olumlu

"Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma" filmi için ilk incelemelerin çoğu olumlu