Bu hafta yayınlanacak en iyi 7 dizi

Ünlülerle dolu bir haftayla kapatacağız Nisan ayını. Diziler arka arkaya izleyiciyle buluşacak. Gaslit, Shining Girls, Swimming With Sharks ve veda eden Ozark...

The Guardian

Nisan ayını yepyeni dizilerle uğurluyoruz. İşte haftanın en iyi dizileri ve konuları...

Gaslit (24 Nisan-StarzPlay)

Hukuksuz bir siyasi parti, ahlaktan kopmuş ve iktidara tutunmak için derinlere iniyor mu? 8 bölümlük dizi, Watergate skandalına usta oyuncularla cesur bir bakış getiriyor. Julia Roberts, Nixon'ın yozlaşmış başsavcısı John'un (Sean Penn) eşi Martha Mitchell rolüyle bildiğimiz skandala yeni bir bakış açısı getiriyor.

Shining Girls (29 Nisan-Apple TV+)

Kirby Mazrachi (Elisabeth Moss), şiddetli bir saldırı yüzünden gazetecilik kariyerine devam edemeyecek kadar travmatize olduktan sonra, saldırıyla bağlantılı yeni bir cinayet olduğunda sessizce hayatını toparlamaya çalışıyor. Lauren Beukes'in romanının bu uyarlaması varoluşsal bir korku hikayesi vadediyor.

Swimming With Sharks (Yayında-The Roku Channel)

Aynı adlı 1994 filmine dayanan, Diane Kruger, Kiernan Shipka ve Donald Sutherland'ın oynadığı biraz gülünç ama suçluluk duygusuyla iyi görünen bir drama "Swimming with Sharks". Hollywood'un gözdesi Joyce (Kruger) tarafından yönetilen bir şirkette staj yaparken görünüşte saf olan Lou'yu (Shipka) takip eder. Ancak Lou'nun bir süredir Joyce'a takıntılı olduğu ve bu noktaya gelebilmek için çevresindeki insanları zekasıyla alt ettiği ortaya çıkınca işler kötü bir hal alır...

Dollface (27 Nisan-Disney+)

Kat Dennings, bin yıllık kadın tavırlarını konu alan bu komedinin ikinci sezonunda geri dönüyor. Son brunchtan bu yana kızlar, "Büyük Hayat Kararları" alma ihtiyaçlarını keskinleştiren bir pandeminin üstesinden geldi. Macera devam ediyor!

Ten Percent (28 Nisan-Amazon Prime Video)

Müthiş tuhaf Fransız komedisi Call My Agent'ın İngiliz versiyonu! Dizi bir menajerlik ajansının, şirketin kurucusunun ani ölümünden sonra, temsil ettiği yeteneklerin memnuniyetini sürdürmek ve işleri ayakta tutmak için verdiği mücadeleyi konu eden orijinal öyküyü takip edecek.

Grace and Frankie (29 Nisan-Netflix)

İki yaşlı kadın başrolü sergileyen büyüleyici komedi-dram, hak ettiği sonucu alıyor. Grace ve Frankie (Jane Fonda ve Lily Tomlin) evliliklerinin sonunda yeni bir yaşam süresi verilmiş ve yeni koşullarıyla başa çıkmaya çalışıyor.

Ozark (29 Nisan-Netflix)

Jason Bateman ve Laura Linney, ailesiyle kara para aklamak için Ozark Gölü'ne taşınan evli bir çift olarak ekranlardaydı... Bu vahşice gerilimli suç draması, final serisinin ikinci bölümü ile sona ererken, çözülmesi gereken çok şey var. Ozark bağımlıları, aynı anda yayınlanan A Farewell to Ozark adlı bir belgeselle geri çekilme süreçlerini yatıştırabilirler.

2022 yaz sezonunda izlenmesi gereken 10 yeni film önerisi

Netflix'in "Midnight Diner: Tokyo Stories" dizisi kalbimiz ve aklımız için dingin hikayeler anlatıyor