Bu hafta yayınlanacak en iyi 7 dizi

Merak uyandıran bilimkurgu, gerilim, komedi, dram ve gençlik dizileri bu hafta prömiyerleri ve yeni sezonlarıyla ekranlarda... İşte Mayıs'ın ikinci yarısında yayınlanacak en iyi 7 dizi ve konuları...

The Guardian

Herkese hitap eden, farklı türlerde yeni ve devam eden dizileri mutlaka not edin. Bu hafta yayınlanacak en iyi 7 dizi ve konuları bu haberde!

Tokyo Vice (StarzPlay, 15 Mayıs Pazar 2022)

Bu atmosferik, karamsar gerilim, 90'larda Tokyo'nun suç devrinde çalışan Amerikalı gazeteci Jake Adelstein'ın (Ansel Elgort) gerçek hayatına dayanıyor. Adelstein'ın bir oda dolusu son derece tehditkar suçluyla yüzleşmesiyle başlıyoruz, ardından başlangıç hikayesini öğrenmek için birkaç yıl geriye sarıyoruz.

The Future Diary (Netflix, 17 Mayıs Salı)

Garip ve şaşırtıcı derecede etkili bir flört programı olan The Future Diary, senaryolaştırılmamış gerçek dışı ama yine de etkileyici bir gerçek hayat anlatısı oluşturmaya çalışıyor ve bir şekilde başarılı oluyor. Başlığın günlüğü, Nakasone ve Wakamatsu'nun ilişkisinin önceden yazılmış öyküsüdür, izlenecek ipuçları ve sonuçları önceden belirlenmiştir. 2. sezonda ikinci bir erkek talip tanıtılır ve bir aşk üçgeni gelişir.

Lovestruck High (Amazon Prime, 18 Mayıs Çarşamba)

Lisenin sosyal ve romantik dinamiklerini, ancak yetişkinlikte, tehlikede olan parayla yeniden oluşturduğunu hayal edin. Kulağa kabus gibi geliyor, değil mi? Yine de, bu dizi tam olarak bunu yapmayı hedefliyor ve 15 İngiliz yarışmacıyı bir araya getiriyor.

The Photographer: Murder in Pinamar (Netflix, 19 Mayıs Perşembe)

Bazı insanlar gerçekten fotoğraflarının çekilmesini istemiyor. Çeşitli işletmeleri ülkenin 1990'ların başkanı Carlos Menem'in koruyucu bakışları altında faaliyet gösteren Arjantinli iş adamı Alfredo Yabrán bunlardan biriydi. Haber fotoğrafçısı José Luis Cabezas, yakalanması zor iş adamını Arjantin'in lüks Pinamar sahil beldesindeki bir plajda yakaladığında ve Yabrán'ı ışığa sürüklediğinde, ölümcül bir olaylar zincirini harekete geçiriyordu. Netflix'in en yeni suç dizisi, tek bir ipliği çekmenin bütün bir giysiyi nasıl çözebileceğinin hikayesini sunuyor!

Now & Then (Apple TV+, 20 Mayıs Cuma)

Pek çok insan lise toplantılarından sıyrılmak için bahane arar. Bu tempolu gerilimdeki çılgın düşmanlar grubu için riskler normalden daha yüksek. İsimsiz bir kısa mesaj, "Katıl yoksa polise mezuniyet gecesinde neler olduğunu anlatırım" diyor. Miami'de geçen hikaye, mezuniyet sonrası bir plajdaki olayları konu alıyor.

Love, Death & Robots (Netflix, 21 Mayıs Cuma)

Deadpool'un yönetmeni Tim Miller tarafından hazırlanan, öngörülemeyen muhteşem fantastik animasyon antolojisi 3. sezonuyla geri dönüyor ve belki de ona verebileceğimiz en büyük iltifat, ne bekleyeceğini bilmenin hala zor olduğunu söylemek. Sonuçta, önceki sezonlar manga, stop-motion, fotogerçekçilik ve çok daha fazlası arasında gidip geldi dizi. Şimdiye kadar anlatının sürekliliği konusunda çok az bir anlam vardı, ancak bu kez en az bir tanıdık hikayenin, kıyamet sonrası robotların geri dönüşüne söz verildi.

Night Sky (Amazon Prime, 21 Mayıs Cuma)

Sissy Spacek ve JK Simmons, bahçelerindeki bir odanın ıssız bir gezegene yol açtığını keşfeden Irene ve Franklin York hakkındaki bu ilgi çekici dramada rol alıyor. Bu, yıllardır korudukları bir sırdır, ancak esrarengiz, kimliği belirsiz bir adam (Chai Hansen) hayatlarına girer ve tehdit eder. İlk başta biraz bilimkurgu gibi görünen şey bundan çok daha fazlası olur...

Sizi her şeyden uzaklaştıracak ve ruhunuza iyi gelecek "Merkür Retrosu"na karşı 10 film

Bir Hollywood efsanesi: Katharine Hepburn'ün hayatı ve filmleri

Sundance Festivali'nde Seyirci Ödülü kazanan "Cha Cha Real Smooth"tan fragman geldi