Bu hafta yayınlanacak en iyi 5 dizi

Eylül ayı ile birlikte yeni diziler de yavaş yavaş izleyicisiyle buluşuyor. İşte, bu hafta yayınlanacak en iyi 5 dizi ve konuları...

Eylül 2022 itibariyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan 5 iyi diziyi sizlerle paylaşıyoruz.

Wedding Season (Disney+, 8 Eylül Perşembe 2022)

Düğün setinde geçen bu komedi-drama etrafında; dağınık dostluk grubu, yakınlıklar ve ilişkilere odaklanıyoruz. Bir dizi şüpheli cinayet de cabası! Vahşi, tahmin edilemez ve biraz tuhaf dizi bizleri bekliyor.

Cobra Kai (Netflix, 9 Eylül Cuma 2022)

Karate Kid'in devamı dizi, komedi ve ahlak mesellerinin kurnaz ve güzel dengeli kombinasyonunu tanıtmaya devam ediyor. 5. sezon, Miyagi-Do Karate'nin turnuvadaki yenilgisinin ardından başlıyor. Söz verildiği gibi, dojo kapılarını kapatıyor.

Mike (Disney+, 8 Eylül Perşembe 2022)

Mike Tyson'ın hayatı ve kariyeri bu sekiz bölümlük dizide dramatize ediliyor. Tyson'ın Brooklyn sokaklarından, tarihin en genç ağır siklet şampiyonuna kadar olan kariyerini, ayrıca 1992'deki tecavüz mahkumiyeti ve tahliye sonrası kariyerini takip ediyor.

Central Park (Apple TV+, 9 Eylül Cuma 2022)

Bu büyüleyici ve meraklı dizi, 3. sezona ulaştı. Serinin devamında, idealist park korucusu Owen Tillerman hala Central Park'ı ticarileştirmeye yönelik tüm girişimlerden koruyor. Dizinin müzikal araları da çok eğlenceli geçecek gibi...

Narco-Saints (Netflix, 9 Eylül Cuma 2022)

Gerçek bir hikayeden ilham alan dizide Ha Jung-woo, şüpheli bir iş teklifini kabul eden ve kendisini Surinam kokain noktasında bir kabusa sürüklenmiş bulan küçük çaplı bir girişimci olan Kang In-gu'dur. Polis Choi Chang-ho'nun emriyle, talihsiz Kang kendini hapsedilmiş ve ardından yayılan, ölümcül bir suç örgütüne sızmak için kullanılmış bulur.

Öğrencilerin izlemesi gereken 7 harika film

90'ların en iyi 10 filmi ve eşsiz müzikleri

Trende geçen 3 harika aksiyon filmi