Bu hafta yayına başlayacak olan diziler (9-15 Mayıs 2023)

Hafta boyunca televizyon ve dijital platformlarda yerini alacak dizileri merak ediyor musunuz?

İşte, televizyon ve dijital platformlarda bu hafta yayın hayatına başlayacak olan en yeni diziler ve konuları...

Dance Brothers (10 Mayıs-Netflix)

Netflix'in Finlandiya yapımı ilk dizisi olan Dance Brothers, kendi gece kulübünü açan dansçı iki kardeşin felakete sürüklenen yolculuğunu takip ediyor. Dizinin kadrosunda; Roderick Kabanga, Samuel Kujala, Jeanine Muyima ve Cristal Snow isimleri yer alıyor.

Class of '09 (10 Mayıs-Hulu)

2009 yılında Quantico'dan mezun olan FBI ajanları, ortak bir arkadaşlarının ölümünün ardından yeniden bir araya gelir. Otuz yılı kapsayan ve iç içe geçmiş üç zaman çizelgesinde anlatılan dizi, adaletin, insanlığın doğasını ve nihayetinde hayatlarımızı ve mirasımızı tanımlayan yaptığımız seçimleri inceliyor.

Queen Cleopatra (10 Mayıs-Netflix)

Henüz yayınlanmadan dünya genelinde sansasyon yaratan Queen Cleopatra, Mısır'ın son firavunu Kleopatra'nın taht mücadelesini konu ediniyor. Dizinin başrolünde ünlü oyuncu Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith var.

City on Fire (12 Mayıs-Apple TV+)

Central Park'ta bir üniversite öğrencisi vurulur. Soruşturma, şehir çapındaki bir dizi gizemli yangını, şehir merkezindeki müzik ortamını ve tuttukları birçok sırrın baskısı altında yıpranan zengin bir taşra emlak ailesini birbirine bağlıyor.

Üç kez "En İyi Erkek Oyuncu" Akademi Ödülü'nü kazanan tek aktör: Daniel Day-Lewis

Sinema iyileştirir! Ayrılık ve aşk acısına iyi gelen filmler

Fransız Yeni Dalgası: Tasarımda bir devrim ve çağı tanımlayan çığır açan film afişleri