Bu hafta Netflix'e eklenen 5 film!

Netflix her hafta hatta neredeyse her gün yeni içerikler yayınlamaya tüm hızıyla devam ediyor. Peki bu hafta hangi filmler eklendi ve konuları nedir, haberimizde!

Bu hafta Netflix'e 5 film eklendi.

Annabelle: Creation (2017)

Bebek üreticisi Samuel Mullins, karısı Esther ve bir arabanın çarpması sonucu ölen kızlarınden 12 yıl sonra, Samuel evlerinde, yetimhaneden bir grup yetim kızı ve bir rahibeyi karşılar. Çok geçmeden kilitli odadan korku yayılacaktır. Filmde ele geçirilmiş bebek Anabelle'nin ele geçiriliş hikayesini seyredeceğiz.

The Royal Treatment (2022)

Laura Marano ve Mena Massoud, tanıdık bir formülü değiştiren romantik bir komedide rol alıyor. Netflix'in yılın dördüncü büyük küresel İngilizce Netlfix Orijinal filmi.

Blitzparollie (2013)

Beceriksiz iki polis, meslektaşlarıyla birlikte, yanlışlıkla büyük bir uyuşturucu nakliyesine rastlarlar. İkili sürekli aksiliklerle karşılaşır.

Mighty Express: Train Trouble (2022) Netflix Orijinal

Sinsi bir ikili trenleri kandırarak Görev İstasyonu'nu ele geçirir. Flicker arkadaşlarını kurtarıp durumu düzeltmek için raylardaki becerilerini gösterebilecek mi?

Potato Potahto (2017)

Boşanmış bir çift bir evi paylaşmaya devam etmeye karar verir, ancak zaten hassas olan birlikte yaşama planları, başka insanlarla çıkmaya başladıklarında ortaya çıkar.