Breaking Bad oyuncularından Giancarlo Esposito, yeni bir gerilim filminde rol alacak

Ödüllü aktör Giancarlo Esposito, AMC'nin ''Breaking Bad'' dizisindeki kusursuz ötesi performansından bu yana kesinlikle ekrandaki en tanınan yüzlerden biri haline geldi ve o zamandan beri, inanılmaz oyunculuk yeteneğini çeşitlendirmek için ona pek çok fırsat sunmaya devam ediyor. Ünlü aktör yeni bir ''canavar gerilim'' filminin kadrosuna katılmaya hazırlanıyor.

Movieweb

Televizyondaki cezbedici kartel dramalarından video oyunlarına kadar her şeyi yapabileceğini kanıtladı Giancarlo Esposito ve şimdi elindeki 'canavarca' yeni bir projeye hazırlanıyor. Deadline'ın haberine göre Esposito, şu anda "gizli canavar filmi" olarak adlandırılan Radio Silence ve Universal'in bir sonraki filminde rol aldı.

Bu yeni canavar filmin yönetmenliğini Matt Bettinelli-Oplin ve Radio Silence'tan Tyler Gillett üstlenecek. Senaryoyu Stephen Shields yazıyor. Filmin kadrosunda şu ana kadar Melissa Barrera, Alisha Weir, Dan Stevens, Kevin Durand, Kathryn Newton, Angus Cloud, Will Catlett ve şimdi de Giancarlo Esposito yer alıyor. Filmin konusu hakkında şu an bir bilgi yok ancak isimsiz yapımın 19 Nisan 2024'te sinemalarda olacağı açıklandı.

Giancarlo Esposito en son Netflix'in soygun gerilim dizisi Kaleidoscope'ta ve çok popüler, devam eden süper kahraman dizisi The Boys'da ve Disney+'ın The Mandalorian'da Moff Gideon olarak görülebilir. Ayrıca Francis Ford Coppola'nın kariyer projesi Megalopolis ile birlikte büyük bütçeli Netflix filmi The Electric State'e de ses verecek.

Gerçek ortaya çıkacaktır! Bilim kurgu ve gizem dizisi "Silo", izleyiciden tam not aldı

48 yıl sonra gösterime girdi! En uzun yapım süresi rekorunu hangi film elinde tutuyor?