Brad Pitt'in en iyi 13 performansı

Brad Pitt her zaman en iyi oyunculardan biri oldu ve şimdi sinemalarda olan ''Bullet Train'' (Suikast Treni) ile ''Ad Astra''dan ''Jesse James''e kadar en iyi performanslarına bakıyoruz. İşte, Brad Pitt'in en iyi 13 performansı.

Eşsiz bir yeteneğe sahip yakışıklı aktör Brad Pitt son filmi "Bullet Train" (Suikast Treni) ile yine gündemde. Indiewire Brad Pitt'in en iyi filmlerini hatırlatıyor.

13. Snatch

Brad Pitt, Guy Ritchie'nin "Snatch"ında yorgun olay örgüsüne yeni bir soluk getirdi. Cesur İrlandalı Mickey O'Neil'i canlandırması, film yıldızı güzel görünümünün altında olağanüstü bir karakter oyuncusunun saklandığının ilk göstergelerinden biriydi.

12. Mr. and Mrs. Smith

"Bay ve Bayan Smith" her zaman Brangelina'yı başlatan film olarak hatırlanacak. Eşler arasındaki kedi-fare filmi, Pitt ve Angelina Jolie'nin her karesinden karizma sızdırdığı özel yapımlardan. Pitt, oyunculuk becerilerini role getirdi ve bize neden bu kadar büyük bir yıldız olduğunu hatırlattı.

11. Moneyball

Bu, bir zamanlar orta yaşlarına güvenle ulaşmış lider erkekler için yaygın olan türden bir rol. Michael Lewis'in "Moneyball"u, Brad Pitt'in Oakland Athletics GM Billy Beane olarak gösterdiği olağanüstü performansı sayesinde gerçekten başarılı oldu.

10. Inglourious Basterds

Pitt'in Teğmen Aldo Raine olarak kurnaz performansı, Tarantino dahil herkesi memnun etmişti. Teğmen Raine ekranda o kadar sık görünmüyor, ancak her ortaya çıktığında hafızamıza en iyi karakterlerden bir olarak kazındı.

9. Thelma and Louise

"Thelma & Louise" deki ateşli serseri JD olarak gerçekten çok iyi Brad Pitt. Saf, samimi ve çok çekici! Kendi imajının farkındadır ama bunda ısrarcı değildir; bir dergiden fırlamış gibi ve olabildiğince gerçek...

8. The Curious Case of Benjamin

"Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi"nin başarısı trajedi ve saçmalık arasındaki farkı güzel bir aptalın zarafetiyle bölen bir başrol performansına bağlanabilir. Pitt, anlamayı ummadığı bir dünyada doğmuş yaşlı bir adam olarak tuhaf bir şekilde sevecen bir dijital hayaldir, ancak Benjamin Button gençleştikçe ve hayattan istediği her şeyin ortaya çıkmasıyla performansı tatlı bir mucizeye dönüşüyor.

7. Ocean's Eleven

Brad Pitt'e sonunda gevşemesine izin veren bir rol teklif edildi. Pitt'in Steven Soderbergh'in gişe rekorları kıran soygun filmindeki "Rusty", performansı temelde sadece kocaman bir gülümseme ve ne kadar geniş olabileceğinin altını çizerek kariyerini değiştirdi.

6. The Tree of Life

"Hayat Ağacı", Pitt'in bir babayı oynadığı ilk sefer değildi, ancak Terrence Malick'in başyapıtı, Pitt'in işkence gören karmaşıklıkları ilk kez tam anlamıyla kucaklayışıydı. Ve sadece herhangi bir ebeveyn değildi Bay O'Brien; sert, içine kapanık ve bu süreçte onu onarılamaz bir şekilde zehirlemeden dünyayı ailesine vermeye çalışan...

5. Burn After Reading

"Aramızda Casus Var" 2008 yapımı bir komedi filmi. İnsanlar çoğu zaman Brad Pitt'i kendi kuşağının en iyi komik aktörlerinden biri olarak düşünmez! Usta aktörü aşırı hırslı antrenör "Chad Feldheimer" olarak da görmelisiniz o halde. Coen kardeşlerin bu filminde Pitt'in olağan tiklerine ve yoğunluğuna tanık olmalısınız.

4. Ad Astra

Binbaşı Roy McBride, Dünya atmosferinin kenarındaki Uluslararası Uzay Anteninin dışına tutunurken asla göründüğü kadar huzurlu görünmez. Bu, kendisini dünyanın geri kalanından ve içindeki herkesten izole ettiği için işini seven, sessiz, duygusal olarak felçli bir adam. Bazıları Pitt'in neredeyse hiçbir şey yapmadığını düşünebilir, ancak bu sadece onun başarabileceği ustaca bir performans!

3. Once Upon A Time In Hollywood

"Cliff Booth" mükemmel bir iş çıkarıyor bu filmde! Gerçek ile fantezi arasındaki, gerçekten olanla olabilecek olan arasındaki sınırda var olan filmde, Cliff hepsini bir arada tutan adamdır. 20'li yaşlarından beri kendi ikonografisi tarafından kapsanan Pitt, tüm yetişkin hayatını bu garip orta zeminde geçirdi ve Tarantino'nun bu filmi, ünlü yıldızın ışığını daha da yansıttı.

2. The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford

Pitt'in performanslarının kenarında her zaman küçük bir kıvılcım olmuştur; onları soyup altında ne olduğuna bakabileceğiniz bir yer. "Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikasti" filminde Pitt, kötü şöhretli kanun kaçağına, doğal havasına ters düşen bir oynaklık enjekte ediyor. Bu üzücü bir performans, ama aynı zamanda korkunç bir performans, her türlü bilinmeyen şiddete sahip.

1. Fight Club

Pitt, tüm güzel erkek çekiciliğine rağmen imajını bozmaya her zaman istekli olmuştu. "Dövüş Kulübü"nde Tyler Durden olarak bütün bunları yaptı. Kendi çekiciliğinin dalgalanan bir parodisi ve zamanının çoğunu statükoya geçiren bir topluma verilen tepki olan rolü, Pitt'in en unutulmaz performansıydı!

Sinema tarihimizde ve kültürel hafızamızda özel yeri olan Hakan Balamir'in en iyi filmleri

Gülmek, ağlamak ve umursamak serbest! Başrolde aşkın yer aldığı 5 romantik komedi filmi

Jean Cocteau monodraması "The Human Voice" (İnsan Sesi), 30 dakikalık bir "Aşk Bitti" filmi