''Both Sides of the Blade'' (Fire-Bıçağın Her İki Yüzü) filminden fragman geldi

Claire Denis'in yönettiği ''Both Sides of the Blade'' bu yılın başlarında Berlin Film Festivali'nde gösterime girdikten sonra ''Fire'' olarak adlandırıldı. Fransız oyuncu Juliette Binoche, aşk üçgeninin baş kahramanı olarak beyaz perdede boy gösterecek.

Claire Denis'in önümüzdeki ay vizyona girecek olan karamsar romantik dramı "Both Sides of the Blade" (Fire-Bıçağın Her İki Yüzü) filminden fragman yayınlandı.

Yönetmen Claire Denis filmi, Christine Angot'un kontrolden çıkan romantik bir karmaşayı konu alan 2018 romanı "Un Tournant de la Vie"den uyarlıyor.

Sara (Juliette Binoche), eski erkek arkadaşı Jean (Vincent Lindon) ile on yıldır tutkulu, sevgi dolu ve istikrarlı bir ilişki içindedir. Ama tanışmadan önce Sara, aynı zamanda Jean'in en iyi arkadaşı olan François (Grégoire Colin) ile birlikteydi. Ve bir gün, François bir tesadüf eseri Sara'nın hayatına geri döner ve François ilk başta Sara'yı görmezken, Sara onunla başka bir hayatın nasıl olabileceğine dair olasılıkların içine düşer.

Denis, "Both Sides of the Blade" (Fire-Bıçağın Her İki Yüzü) ile Berlinale'de Gümüş Ayı'yı kazandı. Film 8 Temmuz'da vizyona girecek.

Delimsirek ve unutulmaz bir Müjde Ar performansı: Teyzem

"Elvis" 30 milyon, "The Black Phone" (Siyah Telefon) 15 milyon doları hedefliyor