Bölüm sıralaması yok! İstediğiniz bölümden başlayabileceğiniz Netflix dizisi ''Kaleidoscope''tan fragman geldi

Bölüm sıralaması olmayan ve gerçek olaylardan ilham alan dizi ''Kaleidoscope''tan ilk fragman geldi. 8 bölümden oluşan Netflix dizisi 1 Ocak'ta yayınlanacak.

Rastgele dizi deneyimi yaşamaya hazır mısınız? Netflix, 2023'ün ilk günü prömiyer yapacak yeni bir antoloji dizisi olan "Kaleidoscope"tan ilk fragmanı paylaştı.


Dizi, Sandy Kasırgası sırasında Manhattan'da kaybolan 70 milyar dolarlık tahvilin gerçek hayat hikayesinden esinlenerek, görünüşte mükemmel bir soygunu gerçekleştirmek için on yıllar süren bir plana giren bir grup hırsıza odaklanıyor. "Kaleidoscope" rastgele bir deneyim sunuyor! Dizinin her bölümü herhangi bir sırayla izlenecek şekilde tasarlandı böylece her seyirci kendi izleme düzenini oluşturabilecek.

"Kaleidoscope"ta ekibin lideri Leo Pap rolünde Giancarlo Esposito, sadık hırsızlar grubu rolünde ise Paz Vega, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Peter Mark Kendall ve Jordan Mendoza yer alıyor. İlk sezon sekiz bölümden oluşuyor ve her bölüm, ekibin hazırlıklarının başladığı andan soygun gününden altı ay sonrasına kadar 24 yıllık bir zaman çizelgesinde zıplıyor. "Kaleidoscope" 1 Ocak'ta Netflix'e geliyor.

Özel efekt yok! Christopher Nolan, atom bombasının icadını anlatan son filmi "Oppenheimer"da gerçeği yansıtacak

2022'nin en iyi ve yüksek puanlı 15 dizisi