''Bob Marley: One Love'' filminden yeni fragman yayınlandı

Biyografik film ''Bob Marley: One Love''ın merakla beklenen ilk resmi fragmanı sonunda yayınlandı. Jamaikalı müzisyen ve reggae efsanesi Bob Marley'e saygı duruşunda bulunan film, hayatına yönelik bir suikast girişimini de içeren 1976 ile 1977 arasındaki etkili döneme odaklanacak.

Far Out

Bob Marley biyografisi "Bob Marley: One Love" filminden nihayet fragman paylaşıldı.


Filmin başrolünü Kingsley Ben-Adir üstleniyor ve eşi Rita Marley'i Lashana Lynch oynuyor. Film, özellikle Marley'in biçimlendirici yıllarını, müzikal yolculuğunu ve benzersiz kişiliğini şekillendiren deneyimleri yeniden ziyaret ediyor.

Rolling Stone dergisine konuşan şarkıcının oğlu Ziggy Marley, "Yapmaya çalıştığımız, yüzeyde olmayan, yüzeyin altında yatan bir şeyi yakalamaktı. Bence en önemli şeylerden biri buydu. Hadi insanlara kitaplarda yazılmayan, belgesellerde görülmeyen bir şey verelim dedik" açıklamasını yaptı. Yeni film, reggae ikonunun hayatını Kevin Macdonald'ın yönettiği 2012 belgeseli Marley'den daha derin ve samimi bir tasviri sunacağını gösteriyor.

"Bob Marley: One Love", dünya çapındaki müzikseverler ve Marley hayranları için mutlaka izlenmesi gereken bir film olacak gibi görünüyor. Paramount tarafından dağıtılan filmin 12 Ocak 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

"Yola çıkmalı" dedirten en iyi yol ve yolculuk filmleri

Akıllara durgunluk veren 5 iyi psikolojik gerilim filmi

Hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz 3 dizi önerisi