Bilim kurgu aksiyon filmi ''Spiderhead'' konusu ve yıldızlarıyla heyecanlandırdı

Netflix'e heyecan veren bir film geliyor: Spiderhead. Joseph Kosinski tarafından yönetilen ve George Saunders'ın distopik kısa öyküsüne dayanan bilim kurgu-aksiyon filminde; Chris Hemsworth, Miles Teller ve Jurnee Smollett rol alıyor.

"İnsan doğasını düzeltmek için ne kadar ileri gidebilirsiniz?" sloganıyla merak uyandıran yeni aksiyon-bilim kurgu filmi "Spiderhead" yayınlanan fragmanıyla heyecanlandırdı.

Distopik bir ortamda geçen ve kara komedi ile psikolojik gerilim türlerini harmanlamasıyla "janr-bükücü" olarak tanımlanan Spiderhead, George Saunders'ın "Escape from Spiderhead" isimli kısa hikayesinden uyarlanıyor.

Filmin konusunu merak ediyorsunuz elbette: Yakın gelecekte geçen Spiderhead'in dünyasında şirketler ve devletler, mahkumlarla anlaşma sağlayıp onları çeşitli medikal deneylerde denek olarak kullanır. Anlaşma ise şöyle: Ceza süresinin kısaltılması karşılığında piyasaya henüz sürülmemiş yeni ilaçlara denek olarak tabi tutulmak. Bu mahkumlardan biri ise test amaçlı kullanılan ilaçlardan birini deneyince sevgi kavramını hissetme yetisini kaybeder ve hayatındaki her şeyi sorgulamaya başlar!

"Spiderhead"in başrollerini Chris Hemsworth ve Miles Teller gibi yıldız isimler üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise şu sıralar Top Gun: Maverick filmiyle gündemde olan Joseph Kosinski... Tuhaf ve özgün konusuyla şimdiden dikkatimizi çeken "Spiderhead", 17 Haziran tarihinde Netflix'te olacak.

"The Private Lives of Pippa Lee" (Pippa Lee'nin Özel Yaşamı): Sade, şık ve çok katmanlı bir film

Mini dizi "The Essex Serpent" bilinmeyenin gizemine sürüklüyor

Her biri birer klasik! Tek bir mekanda geçen ve asla sıkıcı olmayan 5 iyi film