Ben Affleck'in yeni filmi Nike biyografisine yıldız oyuncular katıldı

Ben Affleck ve Matt Damon'ın, Michael Jordan'ın Nike ile 80'lerde yaptığı sözleşmenin ve dünyaya Air Jordan'ı getiren iş ortaklığının oluşumunu anlatan filmine bir dizi yeni yıldız imza attı.

Oyuncu ve yönetmen Ben Affleck'in Amazon Studios, Skydance Sports ve Mandalay Pictures için hazırladığı isimsiz Nike draması; Jason Bateman, Viola Davis, Chris Tucker ve Marlon Wayans gibi yıldız isimleri bir araya getirdi.

Henüz ismi belli olmayan proje, Michael Jordan'ın oyunun kurallarını değiştiren 80'lerin Nike sözleşmesini takip edecek. Yönetmen Ben Affleck, Pazartesi günü Los Angeles'ta yapımına başlanan filmde, Good Will Hunting yıldızı Oscar ödüllü Matt Damon ile birlikte rol alıyor.

Affleck'in yönettiği film, spor ayakkabı satıcısı ve eski Nike yöneticisi Sonny Vaccaro'nun (Damon) kendisi ve Nike'ın kurucu ortağı Phil Knight (Affleck) o sırada dünyanın en büyük basketbol oyuncusu olan Michael Jordan'dan destek kazanmaya çalışırken izliyor. Variety'ye göre Viola Davis, Nike anlaşması devam ederken Jordan'ın yol göstericisi olan annesi Deloris'i oynayacak.

Proje henüz resmi bir çıkış tarihi almamış olsa da, ana prodüksiyonun yakın zamanda Los Angeles'ta başladığı bildiriliyor. Proje, Damon ve Affleck'in daha önce The Last Duel ve tabii ki Good Will Hunting'de birlikte çalıştıkları üçüncü senaryo olacak.

Colin Farrell'lı yeni dizi "Sugar" yola çıktı

Her sahnesi sizi tetikte tutacak, aksiyon ve gerilim dolu 3 hesaplaşma filmi